Panică pe o stradă din Sălaj. Trei persoane au fost atacate de un porc mistreţ VIDEO

O femeie şi un bărbat au fost muşcaţi, joi, de un porc mistreţ, în oraşul Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj, cei doi fiind duşi iniţial la spitalul din localitate, de unde au fost transferaţi la cel judeţean, în stare bună. Animalul a fugit într-o pădure din apropiere, fiind urmărit de vânători.

07 feb. 2019, 12:35
Panică pe o stradă din Sălaj. Trei persoane au fost atacate de un porc mistreţ VIDEO

Un porc mistret ranit, a coborat in oras, unde a atacat mai multe persoane, doua dintre acestea fiind transportate de urgenta la spital.

Toata intamplarea a fost surprinsa de camerele de supraveghere din oras. Pe imagini se vede cum, mistretul apare dintre blocuri si fugareste o localnica, pe care o tranteste la pamant.

„Din pacate am avut un incident neplacut in oras, un mistret ranit a coborat in oras si a atacat persoane. […] Am dispus eliminarea mistretului prin impuscare, la aceasta ora nu s-a reusit , se pare ca a fugit spre Carastelec.” a spus Septimiu Turcas, primarul orasului Simleu Silvaniei, potrivit zalau24.ro.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Şimleul Silvaniei a declarat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că o femeie de 58 de ani care avea o rană în urma unei muşcături de porc mistreţ a fost adusă la unitatea medicală de un echipaj SMURD. Rana, care este superficială, i-a fost curăţată şi femeii i s-a făcut vaccin anti-tetanos.

Ulterior, la spital a fost adus de o ambulanţă un bărbat de 62 de ani, de asemenea muşcat de porcul mistreţ la coapsă. Şi bărbatul a fost vaccinat şi i s-a curăţat plaga, iar ulterior cei doi răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău, pentru a fi internaţi la secţia de Boli Infecţioase.

Cei doi sunt în stare bună, iar rănile nu sunt grave, conform sursei citate.