Panică printre sportivii români care au fost la OLIMPIADĂ. Trei ŞEFI s-au îmbolnăvit grav la RIO

Trei dintre oficialii care au mers cu sportivii români până în Rio de Janeiro au revenit acasă acuzând diverse simptome suspecte. Odată ajunşi pe patul de spital, medicii nu au ştiut nici ei de ce anume suferă aceştia, aşa că nu au putut să le recomande un tratament aşa cum s-ar întâmpla în cazul doar unei simple răceli.

13 sept. 2016, 06:19
Panică printre sportivii români care au fost la OLIMPIADĂ. Trei ŞEFI s-au îmbolnăvit grav la RIO

Ion Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Atletism, George Boroi, preşedintele CSA Steaua, şi Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR (Comitetul Olimpic  şi Sportiv Român), toţi trei foşti sportivi de performanţă, au acuzat diferite dureri la revenirea de la Rio, iar momentan se află pe antibiotice, scrie Cancan.

Cei trei ar fi contactat un virus suspect din aer. Situaţia a reuşit să bage panica şi în lotul de sportivi deplasat la Jocurile Olimpice. Asta deoarece toţi se tem să nu fie acum în pericol.

Cel mai probabil, unii vor apela la consulturi medicale de specialitate, pentru a vedea dacă au luat şi ei virusul care le-a dat mari bătăi de cap celor trei oficiali.  Cel mai grav afectat şi pentru care medicii nu au nicio explicaţie este Ioan Dobrescu, cel căruia astmul de care suferă i-a înrăutăţit starea de sănătate.