Pantilimon a revenit în lotul lui Sunderland: Mă bucur că mi-am revenit şi sunt fericit că sunt sănătos

Portarul Costel Pantilimon a evoluat în meciul amical susţinut de Sunderland în compania echipei FC Toronto şi a declarat, pentru Sunderland Echo, că este apt pentru startul sezonului în Anglia.

25 iul. 2015, 06:59
Pantilimon a revenit în lotul lui Sunderland: Mă bucur că mi-am revenit şi sunt fericit că sunt sănătos

„Mă bcuur că mi-am revenit şi sunt fericit că sunt sănătos. Am ratat mai multe meciuri, dar cel mai important este să fiu sănătos şi acum sper că mă pot bucura de restul pregătirii. În fiecare sezon vrei să fii mai bun şi este normal să fie aşa. Trebuie să fii apt să progresezi ca jucător. Nu vreau să mai am un sezon precum cel care a trecut. Vreau să fiu parte din echipă, să obţinem rezultate bune şi să luptăm pentru locuri mai bune, nu doar pentru a evita retrogradarea. Este bine că am terminat o parte a pregătirii cu o victorie, acest lucru ne dă încredere. S-o ţinem tot aşa şi să ne bucurăm de noul sezon„, a declarat Pantilimon pentru Sunderland Echo.

Citeşte şi Veste PROASTĂ pentru echipa naţională a ROMÂNIEI. Anunţ OFICIAL

Pantilimon s-a accidentat la genunchi la partida cu Arsenal Londra din penultima etapă a Premier League. Din acest motiv, el a ratat deplasarea naţionalei României la Belfast, pentru meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile Euro-2016, care a avut loc la 13 iunie. Sunderland va întâlni în data de 8 august, în deplasare, pe Leicester City, în prima etapă a campionatului Angliei.