Pantofii ideali pentru job. Nu este uşor de luat decizia potrivită

Pantofii reprezintă un produs dinamic, elegant şi senzual. Casual sau office? Elegant sau sportiv? Rochii de seară sau pantaloni? De regulă, nu este uşor de luat decizia potrivită. Mai ales când trebuie să alegem perechea de pantofi ideală pentru job.

21 mart. 2015, 08:50
Pantofii ideali pentru job. Nu este uşor de luat decizia potrivită

Perechea ideala de pantofi pentru office trebuie sa reuneasca obligatoriu câteva caracteristici necesare: sa fie cu toc mediu (intre 5-8 cm), clasica, eleganta, comoda, de piele naturala sau ecologica (eventual, lacuita!), de culoare inchisa (maro sau negru), de firma, practica, relaxanta, usoara si adaptabila la schimbarile de vreme. Si, nu in ultimul rand, acceptabila ca pret, scrie greatfashion.ro.

Dificil de gasit asemenea minunatie de pantofi, nu-i asa? Si, totusi, magazinele online de pantofi vin in aceasta primavara cu o multime de oferte bune! Trebuie insa cautate cu atentie si facuta o selectie riguroasa, in functei de preferintele individuale. Pantofii au fost si raman un produs vestimentar deosebit de important pentru femei.

Cunoasterea tot mai aprofundata a simturilor estetice feminine si masculine a transformat pantoful intr-un obiect ce transmite, in special, statutul social, imaginea personala si contul bancar al unei persoane!