Papa Francisc, mesaj după incendiul din Colectiv: Suveranul Pontif îşi exprimă PROFUNDA DURERE pentru tragedie

Papa Francisc a adresat un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis după tragedia care a avut loc vineri noaptea în clubul Colectiv din Capitală.

03 nov. 2015, 15:13
Papa Francisc, mesaj după incendiul din Colectiv: Suveranul Pontif îşi exprimă PROFUNDA DURERE pentru tragedie

Papa Francisc a transmis o telegramă de condoleanţe preşedintelui României, Klaus Iohannis, prin intermediul Secretarului de Stat din Vatican, cardinalul Pietro Parolin.

Citeşte şi: Unul dintre patronii clubului Colectiv, MESAJ din arest: Sunt împietrit de durere. REGRET tot ce s-a întâmplat

„Suveranul Pontif îşi exprimă profunda durere pentru tragicul incident petrecut în discoteca din Bucureşti în care şi-au pierdut vieţile atât de mulţi tineri şi, asigurând că e cu sufletul aproape de apropiaţii victimelor, de autorităţi şi de întregul popor, încredinţează milei lui Dumnezeu pe toţi cei decedaţi în aceste evenimente dramatice”, se arată în mesajul Vaticanului.

În urma incendiului din seara de vineri, 30 octombrie 2015, de la clubul Colectiv din Bucureşti, şi-au pierdut până acum viaţa 32 de persoane, iar alte 130 sunt internate în diferite spitale din Capitală, din care foarte multe în stare critică şi gravă.