Păpuşa Barbie în viaţa reală: Venită de pe altă planetă, obsedată de perfecţiune, vampir de energie

Păpuşa umană care face totul să semene cu celebra Barbie trăieşte în Ucraina şi se numeşte Valeria Lukianova. Are 23 de ani, 876.000 de admiratori pe Facebook şi 7.484 pe Twitter. Realizatorul de filme documentare Will Fairman a călătorit până în Ucraina ca să stea de vorbă cu ea.

27 iul. 2013, 05:13

Valeria Lukianova este o păpuşă umană după modelul celebrei Barbie. Este atât de obsedată de perfecţiune, încât face totul pentru a semăna leit cu păpuşa neînsufleţită adorată şi acum de milioane de fetiţe din lumea întreagă. Şi nu numai de ele, pentru că şi unele femei în toată firea o idolatrizează şi caută să arate întocmai ca ea.

Una dintre ele este chiar ucraineanca Valeria Lukianova, care a făcut şi face în continuare tot ce e posibil pentru a semăna, până la confuzie, cu celebra Barbie.


 
Recent, Valeria a vorbit despre viaţa ei cu realizatorul de filme documentare Will Fairman, care a venit special în Ucraina pentru a afla care este universul Valeriei.

Ucraineanca a făcut mai multe operaţii estetice până când a căpătat aspect de păpuşă Barbie. „Vreau să fiu femeia perfectă„, s-a confesat ea lui Fairman.

Cu talia trasă ca prin inel, cu braţele subţiri, aproape scheletice, cu lentilele de contact mari, albastre ca cerul şi cu aerul ei absent, Valeria pare mulţumită de stadiul la care a ajuns. Chiar crede că este o Barbie vie care respiră, se mişcă, vorbeşte... Crede că este aproape o Barbie perfectă.

Din lumea dragostei şi a fericirii

De când a devenit cunoscută pentru asemănarea ei cu păpuşa Barbi, Valeria a apărut în mai multe emisiuni la televiziune, în talk show-uri şi chiar a încercat să îşi facă o emisiune proprie. Este interesată de spiritualitate şi de teoriile astrale. Valeria crede că este o fiinţă venită de pe o altă planetă, probabil de pe Venus, dar nu este încă sigură de acest lucru. Totuşi, e convinsă că nu seamănă întocmai cu pământenii, după cum i-a dezvăluit ea realizatorului documentarului, scrie Daily Mail.

Vin dintr-o lume unde există numai dragoste şi fericire. Dar am observat că presa este interesată doar de aspecte negative, să prezinte pe cineva într-o lumină negativă, să arate greşelile altora. Există bloguri şi comunităţi care mă urăsc şi care postează imagini urâte cu mine, ceea ce mă întristează”, i s-a plâns Valeria lui Fairman.

Valeria spune că nu e interesată de banii. Pentru apariţiile ei la televiziune, pentru seminarii şi pentru interviuri ea nu cere bani. Este susţinută financiar de soţul ei, care este om de afaceri.

Vampir de energie care aude voci în cap

„Poate am fost cândva un vampir de energie, pentru că primesc constant reacţiile lor (ale oamenilor, n.r.) negative care mă bucură. Dar oamenii care gândesc urât despre mine nu sunt fericiţi în viaţa lor de zi cu zi. Când vor fi fericiţi, vor uita de mine”, a mai spus tânăra ucraineancă. Ea are puţini prieteni apropiaţi, care, spune ea, o înţeleg şi o acceptă aşa cum este.

Valeria a mai povestit că a mers la psihiatru „pentru că auzea nişte voci în cap”. A fost numai o dată şi nu a avut nevoie de terapie. Medicul care a consultat-o i-a spus că nu este bolnavă psihic, ci că este un mediu bun, a mai povestit Valeria.

Fairman o descrie pe Valeria ca fiind „o mică regină care se comportă ca atare tot timpul”, în orice împrejurare, în mod natural. Nu trebuie să facă eforturi pentru asta. „Atrage atenţia pe oriunde trece”, mai spune el. În schimb, „dorinţa ei de perfecţiune aproape paranoică. Este obsedată de imaginea ei”.