Păr vopsit în trei culori. Cum să-ţi faci o coafură la modă, vara asta

Anotimpul cald își intră ușor-ușor în drepturi, iar dacă ești dornică de o schimbare, îți dăm o idee interesantă de coafură ce poate fi ”cuminte” la birou și îndrăzneață în oraș.

04 apr. 2016, 12:34
Păr vopsit în trei culori. Cum să-ţi faci o coafură la modă, vara asta

Pentru că în 2016 se poartă nuanțele nonconformiste și combinațiile interesante, îți arătăm cum poți avea părul vopsit în trei culori și ce variante ai pentru a-l purta în funcție de ocazie.

Tehnicianul de culoare Samir Mekki ne-a arătat ce nuanțe putem folosi pentru un rezultat spectaculos.

„Am ales să îi fac 3 secțiuni în plan orizontal. Am ales planul orizontal pentru a-i da posibilitatea, în funcție de programul cotidian sau evenimentul la care participă, să își aranjeze părul astfel încât culoriile să iasă în evidență sau să fie mai discrete.

De aceea, am ales ca partea care se vede permanent – culoarea predominantă și superioară – să fie violet, o culoare îndrăzneață, la modă, intens, dar în același timp, una care se poate purta atunci când mergi la birou.

Culoriile verde și arămiu le-am așezat în partea de jos. În cazul în care părul este lăsat să cadă natural aceste două nuanțe vor fi acoperite aproape în totalitate, însă, dacă va alege să poarte bucle, coadă de cal sau coadă împletită, culorile vor putea fi evidențiate în egală măsură cu violetul.

Citeşte mai mult pe ideisanatoase.ro