Paradisul lui Kim Jong-Un: Imagini în premieră cu reşedinţe de lux ale liderului de la Phenian. Unde îşi duce el oaspeţii GALERIE FOTO

În timp ce Coreea de Nord este tot mai săracă pe zi ce trece şi abia mai are ce să mănânce, conducătorul ţării, Kim Jomng-Un, are un adevărat paradis secret, unde îşi invită cei mai importanţi oaspeţi, inclusiv oameni de încredere ai regimului său.

22 apr. 2017, 16:07

Presa britanică a publicat mai multe imagini din satelit cu „paradisul secret al lui Kim Jong-Un” în care se pot observa terenul de fotbal, de baschet, toboganul cu apă, parcul de distracţii, plajele, iahtul de 7 milioane de dolari.

Cu toate acestea,  liderul de la Phenian este, practic, unicul locatar al acestui „paradis”. El are întotdeauna în preajma lui aproximativ 50-60 de ajutoare. 

În acest complex îşi primeşte oamenii fideli regimului şi agreaţi de acesta şi, din când în când, primeşte şi oaspeţi din străinătate, potrivit presei britanice. 

Imaginile din satelit înfăţişează o reşedinţă la mare, un complex aflat în apropiere de Wonsan, pe coasta estică a Coreei de Nord, delimitat de linii de despărţire albe. 

Dictatorul de la Phenian îşi ţine acolo şi yahtul său personal şi mai multe ambarcaţiuni, pe insulă existând şi un teren de fotbal, unul de tenis, piscină, bar, diferite saloane şi camere de cazare, etc.

Fostul baschetbalist de la Chicago Bulls, Dennis Rodham, care a legat o prietenie ciudată cu Kim Jong-Un, a avut „onoarea” să fie găzduit pe insula exclusuvistă. El a povestit că s-a simţit foarte bine în acel anturaj şi că petrecerile au fost pe cinste. 

Rodham a mai povestit despre luxul din complex şi de cât de relaxat era anturajul pe care îl invita.