Paranoia coronavirus în fotbal. Honved Budapesta şi-a dat afară antrenorii italieni ca măsură de protecţie împotriva Covid-19

Clubul maghiar de fotbal Honved Budapesta şi-a suspendat antrenorul italian Giuseppe Sannino ca măsură de precauţie din cauza epidemiei de coronavirus din Italia.

27 feb. 2020, 09:25
Paranoia coronavirus în fotbal. Honved Budapesta şi-a dat afară antrenorii italieni ca măsură de protecţie împotriva Covid-19

Înlocuirea lui Giuseppe Sannino şi a secundului său Alessandrio Recenti este necesară pentru că ei ar fi putut intra în contact cu persoane din zonele afectate de coronavirus. Ca măsură de precauţie, conducerea a decis numirea unui înlocuitor temporar pentru a proteja fanii, jucătorii şi oficialii clubului„, se precizează în comunicatul celoor de la Honved Budapesta.

Citeşte şi Interviu cu prima femeie vindecată de coronavirus în Italia. „Toţi mă priveau ca şi cum aş fi scuipat virusul în cafeaua lor”

Noul virus COVID-19 a izbucnit la sfârşitul anului trecut în oraşul chinez Wuhan şi a infectat circa 80.000 de persoane, dintre care peste 2.700 şi-au pierdu viaţa, majoritatea chinezi. Italia a raportat peste 400 de cazuri, concentrate în zona industrială Lombardia şi Veneto.

Giuseppe Sannino, 62 ani, a fost angajat în luna mai şi are o mare experienţă la cluburile italiene, dar a activat şi în Anglia, la Watford, sau în Grecia, la Levadiakos.

La meciul de sâmbătă cu Diosgyori VTK, pe banca tehnică a lui Honved, echipă aflată pe locul 5 în liga maghiară, se va afla Istvan Pisont.