Parapsihologul Aliodor Manolea a fost prezent la procesul lui Cătălin Voicu

Deşi Cătălin Voicu nu s-a prezentat la propriul lui proces, în sala de judecată a fost prezent, din nou, parapsihologul Aliodor Manole, potrivit România TV. Manolea a colaborat şi cu Traian Băsescu în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale.

22 apr. 2013, 09:01
Parapsihologul Aliodor Manolea a fost prezent la procesul lui Cătălin Voicu

Parapsihologul Aliodor Manolea a fost prezent la procesul lui Cătălin Voicu de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Aliodor Manolea a fost în sala de judecată şi luni şi la termenul trecut. Parapsihologul s-a aşezat pe ultima bancă din sală şi a ascultat liniştit discuţiile dintre procurori, avocaţi şi judecători.

Prezent şi el la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Gigi Becali nu vede cu ochi buni prezenţa lui Manolea la procesul lui Voicu. Gigi Becali a declarat că Aliodor Manolea lucrează cu diavolul.

„Ce să-mi facă mie? Astea sunt vrăjeli. Fii atentă aici, vezi astea? (arată spre crucile de la gât, n.r) Astea le arăţi, le pupi, te închini, faci Tatăl nostru şi 2 milioane de Aliodor Manolea nu poate să facă nicio infuenţare energetică, niciun Satana, niciun drac. Aliodor Manolea nu poate să facă decât cu dracu”, a declarat Gigi Becali.

Aliodor Manolea a devenit celebru penru flacăra violet şi pentru că a colaborat cu mai mulţi politicieni în timpul campaniilor electorale.