„Parcă zburam!”. Mărturie cutremurătoare a vărului lui Jose Reyes, care a scăpat cu viaţă din teribilul accident

Vărul lui Jose Reyes, Juan Manuel Calderon, a dezvăluit cum a trăit momentele crunte dinaintea accidentului mortal, în care fostul fotbalist și încă o rudă a acestuia și-au pierdut viața.

10 iun. 2019, 09:33
„Parcă zburam!”. Mărturie cutremurătoare a vărului lui Jose Reyes, care a scăpat cu viaţă din teribilul accident

„Mă uitam pe geam și mi-am dat seama că aveam o viteză foarte mare. Din când în când se auzea un beep care ne atrăgea atenția că ne îndepărtăm de banda noastră. Nu știu ce a făcut Jose, nu îmi aduc aminte. Eram în aer, parcă zburam”, a fost mărturia vărului lui Reyes, Juan Manuel Calderon, potrivit digisport.ro.

Citeşte şi ŞOC în fotbal, a făcut infarct la 49 de ani. A fost coechipier cu Gică Popescu şi Ilie Dumitrescu

Cei de la El Mundo susțin că bolidul de 520 de cai putere rula cu 237 de km/h, în momentul accidentului. Mai mult, Mercedesul S550 ar fi zburat aproape 35 de metri, înainte de impactul mortal. Mașina a ars în totalitate și a produs două victime. Impactul a fost atât de brutal, încât mașina ar fi spart un parapet gros de 55 de centimetri.

Jose Reyes a murit într-un teribil accident rutier

În momentul accidentului, în mașină se aflau 3 persoane, iar Reyes era cel care conducea. Pe scaunul din spatele său se afla verișorul lui, Jonathan Reyes, care a murit, în timp ce în dreapta față era un alt văr de-ai săi, Juan Manuel Calderon. Acesta din urmă s-a salvat și a fost transportat imediat la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla.

După un antrenament, Reyes se întorcea de la Almendralejo la Utrera, iar accidentul s-a petrecut la ora locală 11:40, pe autostrada A 376, la kilometrul 18, în Alcala de Guadaira.

Cine a fost Jose Antonio Reyes

Format la juniorii celor de la FC Sevilla, Jose Antonio Reyes a evoluat în cariară pentru Seville U19, Sevilla B, FC Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba, XJ T. Leopard și Extremadura.

Reyes a fost cel mai tânăr jucător care a debutat la FC Sevilla – la vârsta de doar 16 ani.

A jucat pentru naționala Spaniei în 22 de meciuri și a reușit 4 goluri.