Parcare furată în întregime. Hoţii au luat totul: băncile, masa, coşurile de gunoi, până şi elementele din fier forjat

Publicat: Joi, 19 Aprilie 2018 16:51 // Actualizat: Joi, 19 Aprilie 2018 16:51 // Sursa: romaniatv.net

Băncile, masa, coşurile de gunoi, precum şi alte elemente din fier forjat au fost furate dintr-o parcare aflată pe DN 76, în judeţul Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, o parcare întreagă a fost furată în cursul zilei de miercuri. Astfel, din spaţiul de refugiu aflat pe DN 76, între localităţile Brad şi Groşi, din judeţul Hunedoara, au dispărut băncile, masa, coşurile de gunoi şi alte elemente din fier forjat.

"S-a furat... parcarea! Echipa SDN (n.r. Secţia de Drumuri Naţionale) Deva aflată pe DN 76 a sesizat că din parcarea de la km 42+150, între Brad şi Groşi, jud. Hunedoara, au dispărut elementele din fier forjat montate în spaţiul de refugiu. Parcarea a fost amenajată în cadrul proiectului de reabilitare a DN 76. Au fost furate băncile, masa, coşurile de gunoi, precum şi alte elemente din fier forjat. Asemenea furturi au fost reclamate către Poliţie şi în trecut, SDN Deva constituindu-se parte civilă", a arătat DRDP Timişoara, joi, pe Facebook.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, anul trecut, două bănci şi două mese au fost furate şi în toamna anului trecut dintr-o parcare aflată la patru kilometri de cea jefuită în această săptămână. Hoţii nu au fost depistaţi de poliţişti.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Hunedoara parcare parcare furată
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H