Răsturnare de situaţie în cazul femeii sfâşiate de câini în Bucureşti. Vezi ce spun legiştii

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunțat că, după constatările preliminare ale autopsiei efectuate asupra cadavrului femeii găsite decedate în sectorul 2, zona Colentina, cauza morţii s-a datorat "intoxicaţiei etilice acute cu aspirat alimentar gastric". Mai exact, specialiştii de la medicină legală spun că femeia a murit din cauza stării avansate de ebrietate. Pe de altă parte, medicii n-au putut stabili dacă muşcăturile animalelor au legătură directă cu decesul ori. Femeia nu a fost identificată nici până acum.

21 mart. 2014, 14:53
Răsturnare de situaţie în cazul femeii sfâşiate de câini în Bucureşti. Vezi ce spun legiştii

Anchetatorii mai precizează că, în acest moment, nu se poate preciza o legătură de cauzalitate între leziunile traumatice prin mușcare cu specific canin constatate și deces. De asemenea, s-au ridicat probe de la cadavru pentru examene complexe de laborator în acest scop.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei în vederea stabilirii cu certitudine a circumstanțelor în care s-a produs decesul.

Citeşte şi Caz şocant: O femeie moartă a fost găsită desfigurată de câini în zona Obor din Capitală

O echipă complexă — formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul București, ofițeri de poliție de la Serviciul Omoruri și specialiști criminaliști — a efectuat cercetarea la fața locului într-un parc situat în sectorul 2 al capitalei, în zona Obor, cu privire la decesul unei femei cu identitate necunoscută, în vârstă de aproximativ 45-50 de ani.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”, dispunându-se efectuarea unei autopsii medico-legale pentru stabilirea cauzei morții. Pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs decesul au fost efectuate activități de verificări și investigații în zonă, totodată, fiind audiate mai multe persoane, conform anchetatorilor.

Citeşte şi Incident extrem de grav: Un copil a fost MUŞCAT de FAŢĂ de CÂINII unei stâne