PARCUL în care poţi face AMOR în AER LIBER. Autorităţile stau de veghe, iar regulile sunt clare

Vondelpark poate fi considerat raiul persoanelor care adoră să stea în pielea goală.

23 ian. 2019, 13:58
PARCUL în care poţi face AMOR în AER LIBER. Autorităţile stau de veghe, iar regulile sunt clare

Vondelpark este o celebră grădină publică din Amsterdam, Olanda, unde, începând din 2008, primăria a permis partidele de sex în public, scrie kfetele.ro. Mulţi turişti vin în acest parc pentru a trăi o experienţă inedită.

Citeşte şi Mărturiile dure ale unei prostituate din Amsterdam. Femeia era obligată să se culce cu 20 de bărbaţi pe noapte

Înainte de a vorbi despre ce ai voie să faci, când și în ce condiții, în Vondelparkul de azi, să facem o scurtă incursiune în trecut.

Homosexualii, lesbienele şi exhibiţioniştii sunt cei care frecventează acest parc. Regulile însă sunt stricte şi trebuie respectate cu sfinţenie, conform ampress.ro.
– Nu este permisă activitatea sexuală în parc decât la orele serii și în timpul nopții.

– Familiile cu copii trebuie să-i scoată pe cei mici din incintă înainte de ora 18, iar vulcanicii iubăreți trebuie să se stăpânească până la acea oră.

– În parc există locuri de unde poți lua prezervative, dar și rezerve de pungi în care să strângi toată mizeria pe care ai făcut-o și s-o iei cu tine, pentru ca razele dimineții să nu atingă nici o urmă a orgiilor de peste noapte.

– Parcul e patrulat în timpul nopții de polițiști care veghează ca în preajma locurilor de joacă ale copiilor să nu aibă loc nici o partidă de sex.