Pare o bătrânică inofensivă, dar istoricul ei i-a adus supranumele de „Văduva Neagră”

O bătrânică aparent inofensivă din Canada şi-a căpătat supranumele de "Văduva Neagră" după ce şi-a ucis mai mulţi parteneri. Condamnată la închisoare şi eliberată condiţionat, femeia a ajuns din nou în arest, după ce a încălcat termenii controlului.

14 apr. 2016, 10:40

Melissa Ann Shepard, pe numele său, a fost arestata in orasul Halifax, din sudul Canadei, dupa ce a incalcat termenii eliberarii conditionate.

Femeia, in varsta de 80 de ani, a fost prinsa si arestata luni de politisti, in timp ce folosea internetul intr-o librarie publica din oraş, lucru care i-a fost interzis, întrucât ar fi putut folosi internetul pentru a cunoaşte noi bărbaţi care să-i devină victime.

Melissa a ajuns in atentia presei in anii ’90 dupa ce si-a omorat mai multi parteneri. Arestul vine la mai putin de o luna de cand a fost eliberata. Ea a facut circa trei ani de inchisoarea pentru ca in 2012 i-a pus in repetate randuri otrava in cafea sotului sau, Fred Weeks. Din fericire, acesta a supravietuit.

Batranica a mai facut doi ani de inchisoare la inceputul anilor ’90 sub acuzatia ca si-a ucis cel de-al doilea sot, pe Gordon Stewart. Omul a fost drogat de femeie si calcat de doua ori cu masina.