Părea o NUNTĂ NORMALĂ, dar invitaţii au fost ŞOCAŢI când au văzut ce se afla pe masă: Sper că nu au fost copii

Un cuplu din America a vrut o nuntă de neuitat, motiv pentru care mireasa a ales să îşi facă singură tortul. Dat fiind faptul că era de profesie patiser, iar soţul ei era pasionat de filme de groază, ea a creat un tort care arată capetele însângerate ale mirilor.

06 nov. 2013, 18:12

Natalie Sideserf, o tânără de 28 de ani, a creat un tort extravagant pentru propria nuntă. Cu toate că a avut nevoie de 40 de ore pentru a-l termina, efectul a fost garantat, iar invitaţii au fost uimiţi de talentul ei. Cu toate acestea, o singură persoană nu a vrut să guste, bunica miresei, care l-a considerat dezgustător, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A vrut o nuntă inedită, dar s-a făcut de râs: „S-a aşezat pe acoperiş şi a adormit”

Cele două capete însângerate par extrem de reale, prezentându-i pe cei doi iubiţi. Mai mult, alături de ele stă scris „Până când moartea ne va despărţi”.

Ne uitam la un film horror şi mereu am fost interesată să fac torturi care în care să sculptez feţe umane aşa că m-am gândit să fac un astfel de tort pentru ziua. Soţul meu a considerat ideea incredibilă. Am vrut să fac ceva amuzant şi prostuţ, aşa că atunci când l-am tăiat era plin de culoare. Nu am spus nimănui despre el, deoarece am vrut să aştept reacţiilea oamenilor„, a explicat tânăra, care a a spus că este de asemenea extrem de gustos.

Citeşte şi Ştiai că mirii TREBUIE să taie împreună tortul? Descoperă superstiţiile şi obiceiurile de nuntă

Mai mult, imagini cu ineditul tort au fost postate pe site-ul patiseriei, iar clienţii au fost uimiţi de talentul patiserului, chiar dacă au sperat ca printre invitaţi să nu fi existat copii dat fiind că prăjitura era cu adevărat macabră.