Părintele Arsenie Boca a vindecat miraculos un coleg de puşcărie, care avea piciorul putrezit. Fiica acestuia recunoaşte minunea VIDEO

Stareţul-ucenic Ghelasie, de la manastirea Sfantul Dumitru de langa Sighisoara face noi dezvăluiri despre puterea părintelui Arsenie Boca. el povesteşte cum Arsenie Boca a vindecat un coleg de puşcărie, care avea piciorul ca şi pierdut. 

05 mai 2017, 14:23

Pentru mulţi slujitori ai bisericii dar şi pentru credincioşi, părintele Arsenie Boca le este deopotrivă călăuză şi sprijin ca să treacă mai uşor peste necazuri, informează România TV. Stareţul Ghelasie de la mănăstirea Sfântul Dumitru de lângă Sighisoara, face dezvăluiri despre minuni şi despre tainele pe care părintele Arsenie i le-a lăsat cu limbă de moarte.

Citeşte şi POVESTEA ULUITOARE a preotului dispărut din mormânt. Legătura „Sfântului Desculţ” cu Părintele Arsenie Boca

Pentru parintele Ghelasie, Arsenie Boca a fost, cu adevarat, un sfant inca din timpul vietii. L-a cunoscut pe cand isi facea ucenicia la mananstire sambata de Sus iar destinul sau a fost hotarat chiar de catre parinte. De altfel, Arsenie Boca este cel care i-a prezis ca, la timpul potrivit, va fi staret. Astazi, la Manastirea Sfantul Dimitrie din Sighisoara, parintele Ghelasie le impartaseste calugarilor sai din intelepciunea si invataturile parintelui Arsenie. El insusi, cu mare har de la Dumnezeu, atrage din ce in ce mai multi credinciosi la manastire.

Citeşte şi Profeţiile teribile ale lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca. „Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila….”

„Dna directoare care scrie revista AS a venit să-mi ia un interviu…. şi mă întrabă despre părintele Arsenie, spuneţi-mi o minune şi eu încep să-i spun: Uite doamnă dragă, părintele cînd era în puşcărie bătut, era un om acolo jos vânăt, negru, aproape putred cu rănile. Şi pe dedesubt pe acolo, aici la Făgăraş cred că era, curgea pe sub gratii, un râu. Şi-l întreabă ….. crezi tu în dl Hristos că te poate vindeca? Şi ăla bătut, numa Dumnezeu ştie cum o zis crede sau nu crede. Şi l-a afundat odată cu piciorul că era putred… l-a scos afară s-a făcut roşu. Îl întreabă a doua oară: crezi că Hristos te poate vindeca şi i-a băgat din nou piciorul în apă şi când l-o scos afară piciorul s-a vindecat. Şi începe doamna să plângă ….. Despre cine vb. dumneata, ăla e tatăl meu”, a povestit părintele Ghelasie. 


loading...