Părintele Calistrat Chifan, către femei. „Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubeşte….”

Preotul Calistrat Chifan le-a spus enoriaselor prezente duminica, la slujba de Sfantul Gheorghe, ca Dumnezeu a insuflat femeii o frumusete pentru a atrage barbatul, dar, in acelasi timp, i-a dat si obligatii foarte mari: ”in dureri vei naste copii si vei da raspuns pentru educatia lor”.

30 apr. 2017, 12:06
Părintele Calistrat Chifan, către femei. „Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubeşte….”

In plus, a mai spus parintele, barbatul ii mai da cate o palma femeii, dar aceasta il iarta si tot il iubeste, pentru ca formeaza o familie si au copii impreuna, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi De ce nu este bine sa folosim cuvântul „noroc”. Părintele Cleopa spune că este foare rău să-l rostim

„Intr-adevar, impodobirea femeii face si ea parte din tabieturile femeiesti si Dumnezeu nu-l condamna!

Noi vedem uneori, interpretarile de doctrina, sau poate chiar de inteles, cand si in exagerarea duhovniceasca, poate chiar si in scrierea teologica, se pune foarte mare accent pe lucrul acesta.. „ca daca porti cercei porti balauri si daca porti inele porti serpi.” Aceste sunt mai mult povesti nemuritoare!

Argument scripturistic: „Scoateti cerceii de aur din urechile femeilor voastre, ale feciorilor vostri si ale fetelor voastre si-i aduceti la mine”. Atunci tot poporul a scos cerceii cei de aur din urechile alor sai si i-a adus la Aaron. Luandu-i din mainile lor, i-a turnat in tipar si a facut din ei un vitel turnat si l-a cioplit cu dalta. Iar ei au zis: „Iata, Israele, dumnezeul tau, care te-a scos din tara Egiptului!”

Citeşte şi Ce păţeşte acela care împrumută bani şi nu-i mai dă înapoi. „Îşi leagă singur pe Satana şi săracia de ograda sa…”

Podoabele si broderiile din aur si argint nu sunt nascocite de mintea unor oameni de stiinta sau de filozofi, ci de mintea delicata si creativa a femeii, care stie sa scoata frumusetea, cu acul, din orice.. lucrat la mana, lucru manual!”.