Părintele Calistrat face dezvăluiri șocante: ce se întâmplă cu sufletul după ce murim. „Sufletul este luat de îngeri și plimbat prin vămile văzduhului”

Chiar dacă moartea este un subiect care îi sperie pe mulți, părintele Calistrat a făcut dezvăluiri despre ce se întâmplă cu sufletul oamenilor după ce aceștia mor.

01 nov. 2022, 18:36
Părintele Calistrat face dezvăluiri șocante: ce se întâmplă cu sufletul după ce murim. „Sufletul este luat de îngeri și plimbat prin vămile văzduhului”

Moartea nu poate fi evitată, acesta fiind ciclul firesc al vieții, de aceea părintele Calistrat a ales să vorbească despre ce se întâmplă în viața de apoi. Mulți oameni se feresc se vorbesc să vorbească despre sfârșit, fiind convinși că astfel atraf mai repede moartea. Pe de altă parte, există persoane curioase de ce se întâmplă cu sufletul după ce murim.

Potrivit părintelui Calistrat, un preot foarte activ pe rețelele de socializare, sufletul omului trece prin mai multe etape după moartea, a spus acesta într-un interviu pentru bzi.ro.

Preotul spune că după moarte, sufletul părăsește corpul, dar trei zile nu pleacă de lângă acesta. După cum spune acesta, la naștere primim un înger, iar la moarte îngerul plimbă sufletul prin toate locurile și îi arată faptele pe care le-a făcut de-a lungul vieții, atât pe cele bune, cât și pe cele rele.

Citește și: Ce spune părintele Calistrat despre atei: „Ei nu știu nimic despre Dumnezeu, nu trebuie să îi condamn”

În ziua a III-a, sufletul îl însoțește pe trup în biserică, unde preotul face slujba de înmormântare și de dezlegare.

„Apoi, trupul este dus la mormânt și pus în groapă, unde capacul este pus peste sicriu, iar groapa este pecteluită. După acest moment, sufletul este luat de îngeri și plimbat prim vămile văzduhului, până la tronul lui Dumnezeu. Atunci are loc Judecata de Apoi”, a menționat părintele Calistrat.

Îngerii plimbă sufletul timp de șase zile prin Rai, după care urmează 30 de zile în Iad. Există această diferență de zile deoarece trebuie să fie observată suferința extem de mare pe care o trăiesc cei care nu au știut ce înseamnă Dumnezeu. Sufletul se sperie de aceste lucruri, pentru că acolo vede tristețe, supărare, gemete, plânsete și rugăminți.

Părintele Calistrat spune că după viață nu mai există pocăință și că omul este judecat după faptele pe care le-a făcut de-a lungul vieții.

Citește și: Părintele Calistrat Chifan, despre minunea trăită după ce s-a rugat la Sfântul Spiridon