Părintele rocker şi-a speriat enoriaşii: Merge în baruri, fumează, înjură şi are poze cu femei goale

Adolfo Huerta Aleman, cunoscut enoriașilor săi ca părintele Gofo, nu este un preot obișnuit. El arată și se îmbracă în haine de rocker, îi place să meargă în baruri, iubește pozele cu femei goale, fumează, înjură şi spune glume în timpul predicilor sale. El nu e, probabil, singurul preot catolic cu hobby-uri ciudate, dar spre deosebire de ceilalţi, el vorbeşte deschis despre ele.

21 mart. 2013, 18:46

Când a venit prima oară la parohia Fecioarei de la Atocha, în Satillo, părintele Adolfo Huerta Aleman a atras o mulțime de atenție cu aspectul său neobișnuit și îmbrăcămintea ciudată. După ce au participat la unele din predicile sale, mulţi dintre enoriași au amenințat să părăsească biserica lui, dacă el nu îşi schimbă modul de viaţă.

Enoriaşii erau obişnuiţi cu feţe pioase şi preoţi îmbrăcați în alb, și au asociat muzica rock, craniile și crucile răsturnate pe tricourile sale negre și referințele sale muzicale cu satanismul. A fost un început dificil, dar el nu a cedat în fața presiunii, și în timp a reușit să-i convingă că, în ciuda aspectului său neconvențional și a obiceiurilor sale, el este o persoană bună. El a câștigat încrederea și respectul parohiei și episcopului regional, Raul Vera Lopez, potrivit Oddity Central.

Camera lui reflectă, de asemenea, personalitatea sa; este decorată cu postere cu Che Guevara, Batman și femei goale, care îşi arată cele mai bune atuuri. El susţine însă că este doar un admirator al corpului feminin, și că nu există gânduri murdare sau profane asociate cu asta. De asemenea, el crede că Playboy este o „revistă bună”.