Părinţii Aurei Ion, sfâşiaţi de durere. Şi-au pierdut încă un copil şi nu ştiu cum pot trece şi peste asta

Momente cumplite în familia eroinei din Munţii Apuseni. Fata cea mare, Mari, a plecat în urmă cu ceva timp în Anglia, Aura a plecat prematur dintre cei vii, acum, Alex, mezinul familiei părăseşte ţara.

03 nov. 2014, 17:35

De abia s-au împlinit 10 luni de la tragedia aviatica din Muntii Apuseni, cand Aura Ion a pierit la numai 23 de ani cu lacrimile inghetate pe fata şi familia studentei mai primeşte o lovitură.

„Mâine urmează să plec şi este o atmosferă destul de tristă în casă. Mama plânge, este tristă, însă trebuie să ne obişnuim cu ideea, pentru că nu plec de bine, ci pentru că trebuie să ajut. O să muncesc acolo. Ea are nevoie de atenţie, îi este greu, mai ales că Mari a plecat, Aura nu mai e printre noi, iar acum eu. Însă ne vom vizita, vor veni ei de Crăciun acolo, o să mai vin şi eu pe acasă”, a declarat Alex, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro.

O prietena apropiata a familiei a povestit ca dormitorul in care dormea Aura a fost renovat, dar fara a se modifica prea multe-doar o parte din mobilier a fost schimbata. În schimb, cele mai multe dintre lucrurile Aurei au fost pastrate. Acum in camera eroinei din Muntii Apuseni s-a mutat Lucri, sora cea mai mica a Aurei.

VEZI ŞI: Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO

Pe 20 ianuarie, un avion de tip Britten – Norman Islander (BN 2) cu şapte persoane la bord s-a prăbuşit într-o zonă împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, la peste 1.200 de metri altitudine.

În avion se aflau pilotul Adrian Iovan, copilotul şi o echipă de cinci medici de la Institutul Clinic Fundeni şi de la Spitalul Elias. Medicii erau transportaţi la Oradea, unde urmau să participe la o operaţie de prelevare de organe pentru transplant.

Pilotul Adrian Iovan şi Aura Ion – o tânără, ofiţer-student – şi-au pierdut viaţa în urma accidentului aviatic.