Părinții copiilor din filmul „Tati part-time” sar în apărarea Evei Măruță: „Mergeți, doamnelor, la casting”

Părinții copiilor din filmul "Tati part-time" sar în apărarea Evei Măruță. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost acuzată că ar fi obținut rolul principal în filmul produs de Matei Dima, alias BRomania, pentru că a avut pile. Mai multe vedete au reacționat și și-au spus părerea despre Eva Măruță.

17 ian. 2024, 13:52
Părinții copiilor din filmul „Tati part-time” sar în apărarea Evei Măruță: „Mergeți, doamnelor, la casting”
Părinții copiilor din filmul "Tati part-time" sar în apărarea Evei Măruță

Părinții copiilor din filmul „Tati part-time” sar în apărarea Evei Măruță. România s-a împărțit în două după lansarea filmului „Tati part-time”. În timp ce unii o acuză pe fiica de opt ani a Andrei și a lui Cătălin Măruță că nu are talent actoricesc și a primit rolul pe pile, alții o apără pe Eva Măruță și susțin contrariul.

Citește și: Răzvan Pascu, mesaj către Andra și Cătălin Măruță, după scandalul cu fiica lor, Eva: „Știți ce am aflat acolo?”

Părinții copiilor din filmul „Tati part-time” sar în apărarea Evei Măruță

Mina Iancu, mama băiețelului Casian Daniel ( în vârstă de 8 ani) din Tălmaciu, județul Sibiu, a dezvăluit cum a ajuns fiul ei să joace în film fără pile și și-a spus părerea vizavi de scandalul în care este implicată Eva Măruță.

Sunt indignată ca parinte și, mai ales, ca mamă să vad câtă răutate este în mediul on-line! Ca femei, ca mame, să ștergi pe jos cu un copil de 8 ani care chiar are talent în tot ceea ce face! E incredibil! Oameni buni, nu trebuie să judecați nicicum, nu vine nimeni să vă ia copiii din pat să-i bage în filme, reclame etc. Mergeți, doamnelor, la casting, peste tot unde se poate să vă înscrieți copiii, ca să-i puteți promova și vedea în tot ceea ce va doriți. 

Nu mi-am imaginat că, în România, încă dăm curs, răutăților, egoismului și multe altele faze de genul X este fata/ fiul uneia dintre vedete! Am uitat ce înseamnă empatie, am uitat de incurajare, am uitat să felicităm, am uitat de multe!’, a declarat Mina Iancu pentru Click.ro.

Pentru acest film, noi am mers la casting, am fost selectați și așa am ajuns aici! Fiul meu este de vârsta Evei! Un regizor, un producător, să știți că ei sunt foarte corecți, nu aleg pe pile. Cer aceeași  vârstă sau anume tipologii, deci sunt multe criterii pentru a putea intra într-un rol sau figurație. Nu se ia un rol, dacă nu se nu corespunde cerințelor. 

Deci, mămici dragi, lăsați copiii să-și îndeplinească visele. Trebuie susținuți și, mai ales, sfătuiți ca să fie mai buni, să nu crească cu ură, răutate sau invidie. Eu, la filmări, am avut ocazia să o cunosc pe Eva. Ea este o dulceață de copil, respectuos, cu bun simț și comunicativ, la fel ca și părinții ei!”, a mai spus Mina Iancu.

Izabela Zuluf, fiica Sânzianei Buruiană, joacă și ea în film alături de Eva Măruță, cu care s-a împrietenit la filmări.

Au mai comentat unii de condiții, că s-ar fi stat 12 ore la filmari…Nu este adevărat, copiii nu au stat mai mult de 5-6 ore pe zi la filmări și au avut condiții: mâncare, dulciuri, sucuri, tot ce le-a trebuit. S-au simțit foarte bine și Eva s-a purtat cu ei foarte ok, s-a jucat cu ei în pauze. Nu are fițe de copil de vedetă deloc!”, a declarat și Sânziana Buruiană pentru aceeași sursă.