Părinţii i-au rupt fetiţei lor piciorul de 300 ori în 4 luni. Motivul, unul incredibil

Jackie Moravek ( 28 de ani) și Matt Moravek ( 31 de ani) au trecut prin clipe cumplite, fiind nevoiți să-i rupă piciorul fetiței lor de trei ori pe zi timp de patru luni ca să evite ca acesta să fie amputat din cauza unei afecțiuni rare de care suferă micuța.

06 mai 2016, 11:58
Părinţii i-au rupt fetiţei lor piciorul de 300 ori în 4 luni. Motivul, unul incredibil

Elsie Moravek, o fetiță de patru ani din Michigan, s-a născut cu o deficiență rară focala a femurului proximal, ceea ce înseamnă că piciorul ei stâng era deformat și mai scurt decât cel drept, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Nu o să-ţi vină să crezi ce se întâmplă cu corpul tău dacă te acoperi cu cenuşă

Medicii le-au spus părinților ei că au trei opțiuni pentru fiica lor: fie să-i amputeze piciorul, fie să-i pună proteză sau să-i lungească piciorul cu 11 centimetri prin ruptură.

Așadar, dorindu-și ca Elsie să fie un copil normal, soții Moravek au decis să aleagă varianta cea mai dureroasă, dar care să îi ofere un viitor fără probleme copilei. Astfel, Elsie a fost supusă la chinuri cumplite, piciorul fiindu-i rupt de 300 de ori în patru luni, mai exact de trei ori pe zi, prinzându-l în șuruburi speciale, reușind astfel să-i lungească acesteia piciorul cu peste 10 cm, așa cum trebuia.

Procesul extrem de dureros a dat astfel roade, însă, din păcate, aceasta va mai fi supusă la aceeași procedură și când se va opri din creștere și va atinge înălțimea completă, peste câțiva ani. „Ne-am întrebat dacă suntem prea cruzi să o supunem la fiica noastră la această procedură și dacă se merită, însă știam că aceasta e decizia corectă. Ne-am dorit ca Elsie să aibă cea mai bună viață posibilă”, a declarat mama micuței.


loading...
Partenerii noștri