Părinţii Nicoletei Luciu divorţează. Motivul principal, băutele tatălui

Necazurile se tin lant de Nicoleta Luciu si de familia acesteia. Dupa ce, in urma cu mai putin de doi ani, ea a fost la un pas de divort, iata ca acum parintii ei trec prin acest impas. Mama nu vrea sub nicio forma sa se intoarca la tatal alcoolic.

29 iun. 2014, 10:04
Părinţii Nicoletei Luciu divorţează. Motivul principal, băutele tatălui

Are trei copii si o sotie, insa niciun membru al familiei sale nu a mai vrut sa mai auda de Ion Luciu timp de multi ani, scrie cancan.ro. Motivul? Barbatul este alcoolic de mai bine de 20 de ani, motiv pentru care este mai tot timpul recalcitrant.

Citeşte şi Tatăl Nicoletei Luciu refuză să se interneze la dezalcoolizare, dar i-a făcut fiicei lui o promisiune

De altfel, Nicoleta Luciu a povestit faptul ca a avut o copilarie de cosmar si ca era nevoita sa se bage in pat inca de la ora 21:00, pentru a evita sa dea ochii cu parintele ei, care venea mereu pus pe scandaluri.

Satula sa duca o viata cu certuri si batai, mama Nicoletei Luciu a decis si ea sa isi paraseasca sotul. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, femeia si-a strans lucrurile si s-a mutat acasa la fiica cea mare, Nicoleta, unde are grija de cei patru copii ai vedetei.

Citeşte şi Lovitură DURĂ pentru familia Nicoletei Luciu. Toată familia era la spital

„Doamna Luciu a patimit prea multe. Jigniri, injuraturi, ba chiar si batai. Ani la rand a fost terorizata si a trait multe neajunsuri, pentru ca Ion dadea toti banii pe bautura. Acum, femeia se simte libera, are o viata linistita, fericita. Nicoleta si Zsolt o trateaza foarte bine. Nu exista nici o sansa ca ea si Ion Luciu sa formeze un cuplu. Ba mai mult, am inteles ca vrea sa divorteze oficial, ca sa termine odata pentru totdeauna cu povestea asta”, a declarat un apropiat al familiei.