Părinţii tânărului dispărut pe mare, în Costineşti, cred că fiul lor a fost UCIS / VIDEO

Noi ipoteze în cazul tânărului de 32 de ani, dispărut după ce s-a plimbat cu barca în larg, la Costineşti. Părinţii, care îl caută împreună cu scafandrii de opt zile, cred că fiul lor a fost ucis.

09 iun. 2015, 16:04
Părinţii tânărului dispărut pe mare, în Costineşti, cred că fiul lor a fost UCIS / VIDEO

La opt zile după ce a dispărut pe mare cu o barcă, tânărul de 32 de ani din Craiova este in continuare căutat de scafandri. Între timp au apărut imagini surprinse de camere video. Părinţii cred că fiul lor a fost jefuit şi apoi ucis, potrivit România TV.

De ce nu se găsesc lucrurile lui? De ce nu se găseşte geanta care a apărut pe imagine? Nu avea cum să se înece. Doar dacă a fost lovit în cap şi a picat inconştient, altfel nu„, a declarat mama tânărului.

În plus, în ultimele zile, pe mare au avut loc furtuni şi vânt puternic. Curenţii ar fi trebuit să aducă la suprafaţă trupul turistului. „Cadavrul trebuia să iasă de atâta timp la suprafaţă„, a spus un scafandru.

Anchetatorii încearcă să identifice, din imagini, persoanele cu care turistul a intrat în contact înainte de a închiria barca. Tânărul era cunoscut ca un bun inotător şi lucra la o firmă de IT din Craiova.