Părinţii tânărului ucis de Mario Iorgulescu, mărturii cutremurătoare: După o oră am aflat că e mort. Mi-a fost frică să merg să-l văd

Durere fără margini în familia lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani omorât de Mario Iorgulescu într-un accident înfiorător produs pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti. Părinţii tânărului ucis au povestit, la România TV, cum au aflat despre accident şi despre faptul că băiatul lor a murit.

10 sept. 2019, 06:30
Părinţii tânărului ucis de Mario Iorgulescu, mărturii cutremurătoare: După o oră am aflat că e mort. Mi-a fost frică să merg să-l văd

Părinții lui Daniel Vicol sunt distruși de durerea pierderii singurului copil. Aceștia își doresc să se facă dreptate pentru viața fiului lor și Mario Iorgulescu să plătească cu închisoarea.

„În noaptea aceea eram la serviciu şi la ora 2 şi jumătate m-au anunţat nişte prieteni. Mi-au spus să vin repede pe Şoseaua Chitilei că Dani a făcut accident. Am intrebat cât de grav, daca e bine si au zis vin-o repede ca nu stim, politia nu ne lasa sa vedem ce s-a intamplat. La 3 fara cateva minute am ajuns la locul faptei. Cand am ajuns am mers la ambulanta, am crezut ca e acolo, acolo se strâgneau lucruri. Nu era acolo. Prima ambulanta a plecat cu ranitul, iar pe copilul meu nu-l găseam. Spuneau ca e la spital, dar era pe jos aruncat pe iarba la 10 m de masina lui. Toti incercau sa ma duca intr-o parte si alta ca sa nu-l vad. Politistii nu m-au intrebat cine sunt, am spus sunt tatal victimei, am întrebat unde e şi mi s-a zis sa am rabdare şi sa stau linistit. Dupa aproape o ora, stând în zona, ma uitam, intrebam, am aflat ca el este mort deja. Din momentul acela nu stiu ce reactii am avut, foarte urate, nu am mai putut sa rezist”, a povestit tatăl tânărului ucis de Mario Iorgulescu.

Bărbatul a mai spus că a aflat că „Mario Iorgulescu venea de la Târgovişte cu o viteza aproape de 300km/h, în momentul impactului persoana care au ajuns primii au zis ca acum era blocat la 245 km/h. Şoferul se spune ca era baut, drogat la viteza aia nu stiu ce om poate sa conduca decat un om care nu e intreg la minte probabil. Fiul meu se apropia de semafor, semaforul era rosu, iar el era in oprire in aproapierea semaforului. În urma lui la 100 de metri era o alta masina care a vazut impactul real, unii din prietenii lui in spate”.

„Mi-a trebuit două ore să merg să-l văd. Mi-a fost frică să merg să-l vâd. Nu ştiam cum arată după acel impact”, a mai spus tatăl tânărului.

„Eu am aflat tarziu, pe la 9 si ceva. Nu a vrut sa ma trezeasca nimeni sa-mi spuna nimic. Cand m-au trezit surorile am crezut ca s-a intamplat ceva cu sotul. Dupa am aflat ca era vorba de fiu, salvarea era la poarta se pregatisera stiau ca o sa reactionez urat. Eu asta sper, asta vreau, ca legea să-şi faca datoria, sa fie pedepsit. Copilul meu a murit nevinovat, a lasat copii în urma. Era singurul meu copil si sa nu ramana el nepedepsit. Lasa orfane o fetita si baiat, fetita de 7 ani si baietel de 4 luni. Fetiţei nu i-am zis că tatăl ei a murit. Am dus-o la bunicii ceilalti. Nici la ora actuală nu ştie că tatăl ei este mort. Întâi să-l duce pe el la locul lui şi apoi vedem cum facem. Am fost şi la psiholog sa intrebam şi au zis ca nu e bine sa o aducem aici. Sa o ducem într-un parc, sa-i explicam ca tati a plecat la Doamne Doamne”, a declarat mama tânărului ucis de Mario Iorgulescu. 


loading...
Partenerii noștri