Pariori: Evitați aceste greșeli atunci când jucați la pariuri live!

Pariurile pe meciuri aflate în desfășurare reprezintă „sarea și piperul” betting-ului, pentru că provoacă cele mai intense trăiri și pot aduce câștiguri rapide.

05 dec. 2022, 10:54
Pariori: Evitați aceste greșeli atunci când jucați la pariuri live!

Acest tip de pariuri a luat amploare și datorită faptului că platformele live au devenit tot mai performante, așa cum este cazul cele operate de Unibet România.

Probabil că mulți dintre cei care citiți aceste rânduri preferați să jucați mai mult live, dar trebuie să fiți foarte atenți, întrucât plăcerea vine la pachet cu niște pericole pe care e bine să le ocoliți. Jucătorii experimentați au făcut o listă a greșelilor pe care le comiteau și ei la început și care le stricau plăcerea jocului.

Iată un top al lucrurilor pe care este bine să nu le faceți când jucați live:

Nu mizați pe evenimente sportive pe care nu le puteți vedea

Marele avantaj al pariurilor pe evenimente aflate în desfășurare este că puteți miza știind bine ce se petrece în joc și care sunt jucătorii trimiși pe teren de cei doi antrenori. Astfel, șansele de a câștiga sunt mai mari comparativ cu cele avute de un bilet premeci. Acesta avantaj este, însă, anulat dacă nu vedeți meciul, fie la televizor, fie chiar pe platforma agenției de pariuri online. Este adevărat că fiecare partidă din oferta live beneficiază de statistici care la prima vedere sunt relevante, dar cifrele pot fi înșelătoare. De multe ori, ele nu reflectă realitatea de pe dreptunghiul verde.

pariuri live

Nu jucați la recuperare

Puteam la fel de bine să începem cu această greșeală, care stă la baza statisticii potrivit căreia 93% dintre pariori sunt pe minus pe termen lung. Jucatul la recuperare este semn de slăbiciune, iar slăbiciunile se accentuează atunci când corpul este invadat de adrenalina caracteristică pariurilor live. Timpul de reacție este scurt, vă doriți să plasați următorul bilet cât mai repede, dar sunteți încă sub imperiul supărării cauzate de eșecul pariului precedent. Astfel, puneți o miză foarte mare, pentru a recupera pierderea. Dar poate că pierdeți din nou. Pe următorul bilet veți pune toți banii din cont. E ca ruleta rusească. Dacă nu este acum „glonț” pe țeavă și supraviețuiți, e posibil ca data viitoare să nu mai aveți așa noroc.

pariuri live

Nu pariați pe echipe pe care nu le cunoașteți

Nu este suficient să urmăriți un meci ca să vă dați seama exact ce se va întâmpla în minutele următoare, oricâtă experiență ați avea. Fiecare competiție are specificul ei. De exemplu, într-o partidă din Vietnam, e posibil ca în prima repriză să se rateze o mulțime de ocazii și de o parte și de cealaltă, pe fondul unui joc „cu garda jos”. Fiind prima oară când vă uitați la vietnamezi, puteți cădea în capcana de a paria pe minim două goluri înscrise în repriza secundă. Bani pe jos? Nu prea. După pauză, se poate să aveți o surpriză neplăcută. Echipele se „cumințesc”, iar până la final mai vedeți un sfert de ocazie.

Nu trageți concluzii după un interval scurt de timp

În general, nu este bine să trageți concluzii după ce urmăriți 10-15 minute dintr-un meci. Totul se poate schimba radical. Este bine să cunoașteți echipele pentru a interpreta corect fiecare perioadă a jocului. De exemplu, sunt echipe care pornesc foarte bine, atacând susținut în primele minute, apoi se retrag. Sau invers. De asemenea, sunt echipe care fac o posesie foarte bună în fiecare partidă, dar nu sunt în stare să verticalizeze. Plimbă mingea în fața careului advers până când o interceptează adversarii și dau gol pe contraatac. Cel mai bine este să pariați în repriza secundă, când este clar ce vrea și, mai ales, ce poate să facă fiecare formație.

pariuri live

Nu jucați Easy Money

Pariurile live vin cu câteva capcane. Una dintre ele este că ai impresia că știi exact ce o să se întâmple și mergi „all-in” pe convingerea ta. Se poate, de pildă, ca Bayern Munchen să joace acasă cu o echipă din subsolul clasamentului. În minutul 70 este 0-0, iar Bayern este cu toată echipa în treimea adversă, expediind un șut pe poartă la fiecare 2-3 minute. Tentația de a pune toți banii pe victoria favoritei este foarte mare. Să nu spuneți că „nu se poate să nu bată”. Se poate. Chiar s-a întâmplat un asemenea scenariu, în care Bayern a avut peste 20 de șuturi pe poartă, trei bare, iar meciul s-a terminat 0-0.

Nu faceți abuz de Cash Out

Opțiunea Cash Out poate fi un avantaj în pariurile live, dar și un dezavantaj. Sfatul nostru este să nu vă mulțumiți cu puțin. Nu închideți pariul imediat cum sunteți pe plus, pentru că ratați ocazia de a obține profitul vizat la plasarea biletului. Până la urmă, farmecul pariurilor constă în emoțiile avute la fiecare acțiune. Nu vă gândiți la câștig, ci numai la distracție.