Parisul a aprins LUMINILE de Crăciun pe Champs Elysees GALERIE FOTO VIDEO

Primarul capitalei franceze a aprins luminile de Crăciun pe celebrul bulevard Champs Elysees. Peste un milion de beculeţe au fost aprinse în cadrul ceremoniei care se desfăşoară an de an.

21 nov. 2014, 12:16

Aprinderea luminiţelor de Crăciun pe Champs Elysees le-a oferit parizienilor – şi nu numai lor, ci şi turiştilor – un admirabil spectacol al luminilor magice.

Anul acesta, maestrul de ceremonii, Omar Sy, a explicat în cadrul ceremoniei de aprindere a luminiţelor de către Comitetul Champs-Elysees, că s-a decis să ofere un nou suflu proiectului „Scintillance”.

Citeşte şi Top 10 oraşe europene în care să sărbătoreşti Anul Nou

Joi seara, evenimentul a deschis seria festivităţilor de iarnă din acest an, reanimând spiritul Crăciunului. Emblematicul Omar Sy a lansat animaţiile de Crăciun pe Champs Elysees în prezenţa altor personalităţi şi le-a realizat visul a două fetiţe bolnave susţinute de Asociaţia „Petits Princes”, scrie presa franceză.

Citeşte şi Nămeţii readuc spiritul Sărbătorilor. Un primar din Mehedinţi a împodobit satul cu beculeţe de Crăciun

Pentru acest spectacol, societatea Blachere a proiectat o ploaie de stele sclipitoare montate în cei 300 de arbori care străjuiesc faimosul bulevard parizian, oferind astfel un spectacol incredibil.

Toate aceste instalaţii sunt vizibile de-a lungul întregului bulevard începând de la orele 18:00 şi până la ora 02:00, acest program de funcţionare urmând să se perpetueze până în data de 5 ianuarie 2015.