Pariu pe metroul din Drumul Taberei. Mesajul ministrului Transportului pentru noul director al Metrorex

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, susţine că în luna decembrie a acestui an va fi deschisă Magistrala 5 de metrou şi că deja a fost lansată proiectarea şi execuţia pentru Magistrala 6, conexiunea cu aeroportul.

02 iul. 2019, 19:51
Pariu pe metroul din Drumul Taberei. Mesajul ministrului Transportului pentru noul director al Metrorex

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că miercuri va avea o discuţie cu noul director de la Metrorex căruia îi va spune ce i-a transmis şi predecesorului acestuia şi anume că lucrează cu mandatul pe masă.

Eu ştiu că trebuie să fac ceea ce am spus, în cazul metroului să terminăm Magistrala 5 pentru că mâine o să am şi eu o discuţie cu domnul director proaspăt instalat în care îi voi spune ce i-am spus şi directorului Şodolescu, lucrează cu mandatul pe masă. În luna decembrie deschidem Magistrala 5. La sfârşitul lui decembrie se va circula pe Magistrala 5, va fi deschisă„, a declarat Răzvan Cuc.

El a mai afirmat că a fost lansată proiectarea şi execuţia pentru Magistrala 6, conexiunea cu aeroportul.

Deja s-a lansat proiectarea şi execuţia pentru Magistrala 6, secţiunea 1 Mai – Tokyo, adică conexiunea cu aeroportul, să înţeleagă toţi românii, că de multe ori mi s-a spus că vorbesc mult prea tehnic. Deci conexiunea cu aeroportul a fost lansată proiectarea şi execuţia pentru primele şase staţii, urmează ca în perioada următoare să se lanseze şi pentru celelalte şase staţii, să se desemneze câştigătorul şi să se apuce de lucru„, a precizat Ministrul Transporturilor.