Pariul anului în fotbalul românesc! Mircea Rednic vs. Gigi Becali: care este MIZA

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă, că este dispus să facă pariu cu Gigi Becali că echipa sa va juca în play-off-ul Ligii 1. Rednic e dispus să rişte 10.000 de euro, dacă Becali va miza de zece ori mai mult.

19 dec. 2018, 12:08
Pariul anului în fotbalul românesc! Mircea Rednic vs. Gigi Becali: care este MIZA

Mircea Rednic a declarat că este dispus să mai facă un pariu cu Gigi Becali că FCSB nu va reuşi să câştige titlul de campioană nici în acest sezon. Gigi Becali afirmase iniţial că e dispus să parieze un milion de euro că Dinamo nu va intra în play-off.

Gigi Becali, un nou scandal cu fiscul după ce a apărut pe lista neagră a datornicilor VIDEO

„Mi se pare haios. Eu accept pariul dar nu face el regulile, trebuia să îl facă de la început, acum e uşor să pariezi. Dacă o făcea de la început acceptam pariul, acum accept 100.000 el şi eu 10.000, cu o condiţie, ca banii să se dea la adăposturile pentru câini. Şi mai vreau să fac un pariu cu el, că nu ia campionatul. Mă gândesc, tot în condiţiile în care vreau eu. Că tot zice el că ia campionatul. Eu fac pariu că nu ia campionatul nici anul ăsta. E clar că el nu îşi doreşte ca Dinamo să fie în play-off anul ăsta. El vrea alte echipe, să aibă meciuri amicale. Nu suntem doriţi, am devenit aşa importanţi, Dinamo e un club care interesează pe toată lumea. Eu am încredere că vom reuşi să ne calificăm”, a declarat Mircea Rednic.