Pariul care îl face fericit pe Gigi Becali. Patronul Stelei mai are o şansă să semene cu Clark Gable

Gigi Becali a dezvăluit că dacă Steaua va câştiga titlul în Liga I conducătorii şi jucătorii îşi vor lăsa mustaţă. Patronul roş-albaştrilor şi-a mai lăsat mustaţă şi în urmă cu patru ani, când dorea să semene cu actorul Clark Gable, însă şi-a dat-o jos după numai o săptămână, la insistenţele soţiei. De asemenea, într-un filmuleţ înregistrat în anii '90 şi prezentat în exclusivitate de România TV, Gigi Becali apare cu mustaţă.

15 ian. 2013, 18:42
Pariul care îl face fericit pe Gigi Becali. Patronul Stelei mai are o şansă să semene cu Clark Gable

Apropierea Stelei de primul titlu de campioană a României, după o pauză de şapte ani, creează în Ghencea o stare de excitaţie, iar toţi apropiaţii echipei fierb în aşteptarea marelui moment. S-au făcut inclusiv pariuri şi legăminte pe tema acestui eveniment, iar unul dintre ele se referă la o inedită schimbare de look, surpriza fiind dezvăluită de Gigi Becali.

MM mi-a spus că au stabilit să-şi lase toţi mustaţă dacă luăm titlul. Eu abia aştept, că altfel nu mă lasă nevastă-mea. Pariul e pariu. Îmi las o mustaţă neagră, frumoasă. Şi Reghe şi Argăseală şi Meme şi toţi ne lăsăm mustaţă„, a spus patronul Stelei, citat de gsp.ro. Inclusiv jucătorii ar urma să se ralieze acestui pariu, astfel că singurul stelist pentru care acest pariu nu este valabil este preşedintele clubului, Halmuth Duckadam, acesta fiind binecunoscut pentru mustaţa sa, încă de când era jucător.

În ceea ce-l priveşte Becali, acesta a mai avut o scurtă perioadă în care a purtat mustaţă în iarna lui 2008, când spunea că a fost inspirat de filmul „Pe aripile vântului”. „Mie mi-a placut foarte mult Clark Gable, e actorul meu preferat. Îmi plăceau gesturile, mimica lui. Şi mama când era tânără semăna foarte mult cu Vivian Leigh. O să-mi las o mustaţă hollywoodiană„, spunea Gigi Becali, însă după o săptămână şi-a dat jos mustaţa, la insistenţele soţiei şi mamei sale.

De asemenea, Becali apare cu mustaţă şi într-un filmuleţ de la începutul anilor ’90, publicat în exclusivitate de România TV, în primăvara anului trecut.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a încercat şi o asemănăre cu Marlon Brando, comandându-şi nu mai puţin de 10 costume la firma „Scabal”, care l-a îmbracat pe Marlon Brando în filmul „Naşul”.