Pariul care putea să îi ia viaţa. A trăit un an cu o linguriţă care i-a rămas în gât

Un chinez de 25 de ani a făcut, la beţie, un pariu foarte riscant. Bărbatul a vrut să îşi epateze prietenii şi a înghiţit o linguriţă ce i-a rămas în esofag timp de aproximativ un an, după care a ajuns de urgenţă la spital unde medicii l-au operat şi i-au salvat viaţa.

02 nov. 2018, 11:35

Bărbatul aflat în stare de ebrietate atunci când a făcut pariul a legat coada linguriţei cu aţă şi a înghiţit-o. Când a vrut să o scoată, linguriţa i s-a blocat pe esofag şi acolo a rămas.

Bărbatul a rămas cu linguriţa în esofag aproximativ un an, când începuse să se simtă din ce în ce mai rău, până când a ajuns la spital în stare gravă, sufocându-se.

Tânărul de 25 de ani a suferit o intervenţie medicală, reuşind să îi scoată linguriţa din esofag fără vreo operaţie chirurgicală, salvându-l astfel de la moarte, scrie Daily Mail.

Medicul care l-a operat pe pacientul insolit a fost mirat că tânărul a supravieţuit atât de mult timp fără să aibă vreo complicaţie.

Operaţia de scoatere a linguriţei de 20 de centimetri din esofagul pacientului a durat două ore.Linguriţa i-a fost extrasă din esofag prin gură, fără vreo intervenţie chirurgicală.

„Am fost şocat, n-am văzut în viaţa mea aşa ceva”, a mărturisit medicul.