Pariuri1x2.ro îţi propune biletul zilei: Ponturile selectate vin din Liga 1 şi primul eşalon elveţian

Se leagă câștigurile cu bilelete propuse de tipsterii redactiei www.pariuri1x2.ro . Ieri, încă un combo ”verde”, gratie victoriei lui Chelsea si golurilor marcate în meciurile Guingamp – Monaco și Betis – Sevilla. Vezi care este biletul zilei de astazi. 

26 feb. 2017, 09:38
Pariuri1x2.ro îţi propune biletul zilei: Ponturile selectate vin din Liga 1 şi primul eşalon elveţian

Inca o data, golurile sunt in prim plan. Pariem pe cel putin doua (peste 1.5 goluri in meci) in confruntarea FC Botosani – Pandurii. Trupa lui Grozavu are evolutii bune acasa, acolo unde isi preseaza adversarii, indiferent de scorul inregistrat pe tabela. In acelasi timp, botosanenii lasa si destule spatii in defensiva. De atfel, pe teren propriu, Vasvari & co au o medie de peste un gol primit/meci.

Al doilea pont de pe Biletul Zilei vine din Elvetia. Alegem pariul peste 2.5 goluri in duelul Lausanne – Sion. Se intalnesc doua echipe carora le place sa joace extrem de ofensiv, neglijand defensiva in multe momente. De remarcat ar fi si faptul ca in 2 din cele 3 partide disputate de echipa gazda in 2017 au fost inscrise cate cel putin 7 goluri sau ca in disputele directe, rar s-a intamplat ca tabela sa nu sufere 3 sau mai multe modificari.

Si miza  jocului este ridicată. La victorie, Sion se apropie la doar 4 lungimi de locul 2 al campionatului, cea mai inalta pozitie abordabila in conditiile in care, inca o data, Basel nu are adversar in Elvetia. De partea cealalta, Lausanne lupta sa evite locul 10, ultimul si singurul retrogradabil din Super League. 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.