Pariurile ONLINE vor fi impozitate la SURSĂ. Anunţ OFICIAL de la ONJN

Publicat: Joi, 20 Octombrie 2016 16:27 // Actualizat: Joi, 20 Octombrie 2016 16:27 // Sursa: romaniatv.net

Odeta Nestor, președintele Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, a anunţat că şi pariurile online vor fi impozitate la sursă, începând de la următoarea modificare a Codului Fiscal.

"ONJN a propus de la începutul proiectului de lege impozitarea la sursă, din două motive: primul, se face o mai bună și mai rapidă colectare la buget, al doilea, atât operatorii, cât și jucătorii, dar și autoritatea (ANAF) ar fi scăpat de operațiuni și documente inutile.

Din păcate, principiul european este ca fiecare contribuabil să-și declare sumele încasate și datorate, La propunerea noastră, la momentul inițierii proiectului de lege, s-a opus Remote Gambling Association (RGA), asociația care reprezintă în Consiliul Consultativ de pe lângă ONJN operatorii de jocuri de noroc la distanță.

În urma situațiilor apărute ulterior, din discuțiile avute cu reprezentanții operatorilor la distanță și cu RGA, precum și la nivel de experți, cu ANAF, concluzia unanim acceptată a fost ca la următoarea modificare a Codului Fiscal să se schimbe și modalitatea de reținere la sursă a acestui impozit datorat de jucători", a declarat Odeta Nestor, şefa ONJN, pentru pariuriX.com.

Interviul integral AICI.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H