Parlamentarii vor o lege prin care să combată trucarea meciurilor de fotbal

Parlamentarii vor se prevină un nou caz "Valiza" care l-a băgat pe colegul lor Gigi Becali după gratii. Mai precis vor să împiedice trucarea meciurilor de fotbal. Pentru asta l-au chemat la sfat inclusiv pe Mircea Sandu, şeful fotbalului românesc, informează România TV.

11 iun. 2013, 11:47
Parlamentarii vor o lege prin care să combată trucarea meciurilor de fotbal

Parlamentarii vor să facă o lege prin care să prevină şi să combată fraudarea meciurilor de fotbal. Pentru asta, comisia de educaţie l-a invitat marţi la discuţii pe şeful fotbalului românesc, Mircea Sandu. Aşteaptă de la el răspunsuri cu privire la situaţia de facto a fotbalului românesc, precum şi sfaturi în legătură cu ce ar putea să conţină această lege privind împiedicarea fraudării pe viitor a meciurilor de fotbal.

De altfel, parlamentarii se arată din ce în ce mai preocupaţi de fotbalul românesc. Săptămâna trecută, parlamentarii spuneau la unison că vor să se implice în ceea ce urmează să se întâmple cu Steaua, dacă cumva i se va interzice să joace în campionatele internaţionale, europene, atunci Parlamentul ar trebui să ia de urgenţă măsuri pentru că Steaua reprezintă un brand românesc.

În cazul „Valiza”, în care a fost închis pentru 3 ani Gigi Becali, a fost vorba despre o încercare de aranjare a unui meci de fotbal.

Citeşte şi Oficiali FRF: Steaua va fi exclusă din cupele europene. Aici, în România, o mai bâjbâim noi VIDEO