Parlamentarii vor salarii mai mari şi pensii speciale: „Nu-mi ajung banii nici pentru coafor”

Senatoarea Vasilica Miron a mărturisit că nu i-ar ajunge salariul nici pentru coafor. Un coleg de-al său vrea salarii mai mari pentru politicieni, ca să nu mai fie corupţi. Alţi aleşi spun că vor pensii speciale, pentru că aşa au şi diplomaţii şi judecătorii.

20 apr. 2015, 11:01
Parlamentarii vor salarii mai mari şi pensii speciale: „Nu-mi ajung banii nici pentru coafor”

Senatoarea PNL Vasilica Miron i-a uimit pe alegătorii din colegiul său, care au trimis-o la Bucureşti să-i reprezinte. Ea spunea că din salariul de la Parlament nu i-ar ajunge banii nici pentru coafor, potrivit România TV. Asta, în condiţiile în care banii nu sunt chiar puţini, ci aproape 1.200 de euro.

„Mă ajută părinţii, soţul. Îmi fac manichiura la două săptămâni. Un spălat pe cap la coafor, un vopsit, nu cred că este ceva ieşit din comun„, a declarat senatoarea Vasilica Miron.

De altfel, faptul că senatoarea este cochetă, se ştia încă de când a ajuns la Casa Poporului, unde îşi etalează ţinutele.

Şi dacă tot salariul este nemulţumitor, un alt senator vine cu soluţia: creşterea lefurilor aleşilor. „Mie nu-mi convine salariul de 1.000 de euro. Eu nu am nevoie de bani, dar mă gândesc la ceilalți. Este jignitor! Sunt salarii de 7-8 ori mai mari în afară. Oamenii dau legi în funcție de salariile pe care le au. Dup-aia ne întrebăm de ce sunt politicienii corupți sau nu dau legi bune„, a declarat fostul tenismen Ilie Năstase.

Dezbateri aprinse sunt şi pe pensiile speciale, de care ar trebui să beneficieze parlamentarii. Până şi şefii de partide, care spun că nu ar susţine această modificare, recunosc că nu ar fi totuşi rea.

CITEŞTE ŞI: Jumătate dintre parlamentari au semnat ca să-şi mărească pensiile. Majorările ajung la 5.000 lei/lună