SITUATIE JENANTĂ ÎN PARLAMENT. Hârtie igienică se împarte cu raţia la toaletă

Publicat: Marţi, 28 Mai 2013 16:57 // Actualizat: Marţi, 28 Mai 2013 18:03 // Sursa: RTV.net

Situaţie jenantă în Parlament, aleşii au rămas fără... hârtie igienică. De câteva săptămâni, hârtia se împarte cu raţia prin toalete. Motivul? Senatorii şi deputaţii trebuie să se încadreze într-o anumită sumă şi, cum vor calitate superioară la preţuri mici, nu au reuşit până acum să încheie afacerea cea mai bună.

Hârtia igienică a ajuns o raritate prin toaletele din Parlamentul României. De mai bine de o lună, aleşii se chinuie să cumpere 80.000 de role de hârtie igienică şi 66.000 de role de prosoape de hârtie. Vor, însă, calitate superioară şi nu sunt dispuşi să plătească mai mult de 30.000 de euro. Cum n-au reuşit să aducă în acelaşi punct cererea cu oferta, parlamentarii încă mai caută. Aşa s-a ajuns în situaţia în care, zilele acestea, femeile de serviciu pun hârtie igienică doar la etajele la care mai ajung invitaţi importanţi. În restul toaletelor, fiecare se descurcă aşa cum poate.

Şi totuşi, aleşii evită să se plângă în public de situaţia ruşinoasă în care au ajuns.

Până când se va găsi hârtie igienică superioară la preţ mic, aleşii caută soluţii individual. Unii au început să cumpere hârtie igienică din banii de la grupurile parlamentare.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
hârtie igienică Parlament Parlament hârtie igienică
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 iun 02:16
...rămas fără… hârtie igienică. De câteva săptămâni, hârtia se împarte cu raţia prin toalete. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8286
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H