Parlamentul se umple de „boboci”. Vezi ce blondă a fost confundată cu Elena Udrea VIDEO

Elena Udrea are o sosie în Parlament! Raluca Surdu, "boboc" în Camera Deputaţilor, a fost deja confundată cu blonda PDL. Liberala spune, însă, că nu are nimic în comun cu Udrea şi cere păsuire de la presă, căci se află la început de drum.

18 dec. 2012, 19:10

Confundată cu Elena Udrea, liberala Raluca Surdu a ţinut să sublinieze că în afară de culoarea părului nu are nimic în comun cu fostul ministru al Turismului. „Nu avem nimic în comun. N-avem nici măcar idealuri comune. Eu am alte idealuri în viaţă. E un exemplu pentru cine vrea să o urmeze, pentru mine mai puţin”, a spus nou intrata în Parlament.

La 34 de ani, Raluca Surdu a păşit pentru prima oară în Parlamentul României în calitate de ales. Cere, însă, timp din partea presei pentru a se pune la punct cu regulile instituţiei în care lucrează acum.

La început de drum în Parlament este şi Gabriela Vrânceanu Firea. Fost jurnalist, acum senator PSD, ea recunoscut că Parlamentul îi dă palpitaţii. „Recunosc că atunci când m-am aşezat în fata doamnelor să completez formularele am avut palpitaţii. În politică sunt un învăţăcel”, a spus fosta jurnalistă.

Om de afaceri şi fost patron al clubului de fotbal Universitatea Craiova, Gigi Neţoiu e gata să discute acum despre proiecte legislative şi majorităţi parlamentare. El a intrat în Parlament candidând din partea PPDD. „Cunosc Parlamentul, dar vedem, acum începem să ne acomodăm. Eu cred că la vârsta pe care o am, 53 de ani, sunt pregătit să fac şi un pas în politică. Daca mă întrebaţi de rugulament, am timp să-l citesc. Vin sărbătorile, vine vacanţa, încheiem şi noi bilanţul la firmă şi avem timp să citim şi regulamentul”, a spus Neţoiu.