Partidul Democrat din Moldova, întâlnire cu Victor Ponta la Bucureşti

Marți 9 septembrie, în jurul orei 23:00, un avion particular comandat în regim de cursă charter a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău, potrivit site-lui moldovean deschide.md.

10 sept. 2014, 16:28
Partidul Democrat din Moldova, întâlnire cu Victor Ponta la Bucureşti

Un microbuz AIC era în așteptare. Din avion au coborât președintele Partidului Democrat, Marian Lupu, președintele de onoare Dumitru Diacov, însoțiți de alte câteva persoane. Toți au urcat în microbuz și au fost transportați la salonul VIP al Aeroportului.

“Am fost la București și ne-am întâlnit cu Victor Ponta (premierul României, președintele PSD) unde am discutat un plan de cooperare între cele două partide și am stabilit prioritățile”, a declarats Dumitru Diacov arătându-se mirat că deplasarea nu a trecut neobservată.

Diacov a spus că Partidul Democrat de la Chișinău s-a angajat să-l susțină pe Victor Ponta în campania pentru prezidențialele din România, iar partidul lui Ponta să susțină PD în campania pentru parlamentarele din Republica Moldova. “Este un parteneriat firesc în condițiile în care facem parte din aceeași familie europeană, Internațională socialistă”, a mai spus acesta.