PARTIZAN – STEAUA. Duckadam: „Steaua va fi avantajată de fanii lui Partizan”

PARTIZAN - STEAUA. Helmuth Duckadam a declarat, marţi, că pătimaşii suporteri sârbi pot constitui un avantaj pentru Steaua, punând presiune pe adversar, Partizan, în manşa secundă a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Meciul Partizan - Steaua se joacă, miercuri, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la PRO TV.

04 aug. 2015, 09:44
PARTIZAN – STEAUA. Duckadam: „Steaua va fi avantajată de fanii lui Partizan”

PARTIZAN – STEAUA. „Am tot auzit de suporterii lor în ultima vreme, dar ce să facă suporterii? Am mai jucat şi la Liverpool, şi la Varşovia. Suporterii pot fi o presiune şi pentru ei şi un avantaj pentru noi, nu neapărat un dezavantaj”, a declarat Duckadam, la plecarea spre Serbia, înainte de meciul Partizan – Steaua. În tur, la Bucureşti, cele două formaţii au terminat la egalitate, Steaua – Partizan 1-1.

PARTIZAN – STEAUA. Duckadam consideră că jucătorii de la Steaua au experienţa necesară care să le dea încredere că se pot califica în play-off-ul competiţiei după „dubla” cu Partizan: „Sunt încrezător, mergem după un rezultat de egalitate şi suntem conştienţi că trebuie să marcăm. Am mai trecut prin astfel de situaţii, avem experienţa necesară astfel încât să credem în calificare. E greu să joci din trei în trei zile, chiar dacă au fost menajaţi unii jucători cu Botoşani, nu ştiu dacă se poate vorbi despre odihnă. Important este ca acolo să facem un meci bun”.

PARTIZAN – STEAUA. Partida Partizan – Steaua, din manşa secundă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la PRO TV.