PARTIZAN STEAUA. Pedrazzini: „Şanse EGALE”. Ultimele amănunte despre meciul Partizan – Steaua

PARTIZAN STEAUA. Partizan şi Steaua au şanse egale de calificare, a declarat Massimo Pedrazzini într-o conferinţă de presă organizată în capitala Serbiei. Partizan - Steaua se joacă, miercuri, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la PROTV.

05 aug. 2015, 05:35
PARTIZAN STEAUA. Pedrazzini: „Şanse EGALE”. Ultimele amănunte despre meciul Partizan – Steaua

PARTIZAN STEAUA. Massimo Pedrazzini a afirmat că meciul este capital atât pentru Steaua, cât şi pentru Partizan. „Meciul este de o importanță capitală pentru ambele echipe. Noi ne-am pregătit bine, fizic, psihic și tactic. Suntem conștienți că ne putem califica doar dacă vom marca. Am pus accentul mai mult pe pregătirea psihică a jucătorilor”, a declarat Massimo Pedrazzini despre meciul Partizan-Steaua, LIVE VIDEO la PROTV de la ora 21:30.

PARTIZAN STEAUA. „Și noi ne bucurăm să vedem un stadion plin, ne lipsește o asemenea atmosferă. Din păcate, la ultimele două meciuri de acasă, suporterii noștri nu au putut veni la meci. Pe teren nu vor juca suporterii, trebuie doar să fim atenți. Am exersat la antrenamente și loviturile de la 11 metri, trebuie să fim pregătiți pentru orice. Nicușor Stanciu este alături de noi, dar abia după o întrevedere cu staff-ul medical putem spune cu certitudine dacă va juca sau nu. Șansele sunt de 50%-50%, iar calificarea poate fi decisă de evoluțiile individuale ale jucătorilor”, a mai spus antrenorul celor de la Steaua înaintea meciului cu Partizan, contând pentru manşa a doua a turului III preliminar din Liga Campionilor. În tur a fost Steaua – Partizan 1-1.

PARTIZAN STEAUA. La conferința de presă a participat și fundașul Fernando Varela, care urmează să joace miercuri, deși nu este complet refăcut. „Cred că e cel mai important meci al sezonului. Toți ne dorim calificarea în UEFA Champions League. Va fi un meci greu, dar vom juca ce știm noi și sperăm să ne calificăm. Nu trebuie să ne speriem dacă Partizan ne va ataca, asta trebuie să facem și noi. Trebuie să înscriem așa cum au făcut și ei la București”, a spus Varela îniante de partida dintre Partizan şi Steaua.

PARTIZAN STEAUA. Returul Partizan – Steaua va avea loc miercuri, de la 21:30, LIVE VIDEO la PROTV.