Păruială între Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu. Totul ar fi plecat de la nişte oale şi tigăi

Cristina Șișcanu a avut o relație de-a dreptul minunată cu finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda, însă totul a funcționat până într-un punct. Nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au încetat să mai țină legătura cu Gabi și Tavi, dar nimeni nu știe de la început totul.

03 mart. 2024, 16:04
Păruială între Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu. Totul ar fi plecat de la nişte oale şi tigăi

Relația dintre Gabriela Cristea şi Cristina Șișcanu a trecut la un alt nivel în momentul în care au devenit rude spirituale. Ele s-au înțeles de minune și își făceau vizite extrem de des şi se „trolau” online.

Cele două familii erau văzute destul de des împreună și relația lor de prietenie a fost atât de strânsă, încât Gabriela Cristea și Tavi Clonda i-au ales nași pe Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. La un anumit moment s-a produs însă  rupura între ei, nu se mai urmăresc nici chiar pe rețelele de socializare și de-a lungul timpului au tot existat întrebări, fără un răspuns clar, pe marginea acestui subiect. Fiind din nou întrebată ce s-a întâmplat, Cristina Șișcanu a dat o nouă explicație.

Cristina Șișcanu vorbește despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Soția lui Mădălin Ionescu susține că ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației.

La un moment dat s-a produs rupura între ei. Din motive necunoscute până acum, de ceva timp, ei au decis să păstreze distanța, iar fanii au făcut tot felul de speculații. Mai mult, se pare că internauții au ajuns chiar să o acuze pe Cristina Șișcanu că ar fi copiat-o pe Gabriela Cristea, ideile de conținut din social media ar fi, de fapt, preluate.

Dieta „de criză” la care apelează Gabriela Cristea după ce i s-a spus că arată „ca o balenă”

Într-unul dintre filmulețele postate de Cristina Șișcanu intitulat „Credeți că m-am oprit doar la o tigaie? S-au mai ‘lipit’ de mine niște lucruri utile în bucătărie”, Mădălin Ionescu a comentat: „Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti”. „Nu mă interesează eu știu cine sunt și ce fac”, a fost replica Cristina Șișcanu, iar fanii au au intuit că ar face referire la Gabriela Cristea, astfel că cineva chiar a întrebat: „M-a distrat și faza cu își cumpără și tanti. Dar chiar mă întreb ce s-a putut întâmpla de ați ajuns în asemenea situație cu cei doi…”

„Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”, a răspuns Cristina Șișcanu, fără a da o explicație clară cu privire la ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Altcineva a acuzat-o pe Cristina Șișcanu că ea ar fi copiat-o, de fapt, pe Gabriela Cristea, iar replica a venit imediat din partea soției lui Mădălin Ionescu.

Păruială între Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu.

„Nu mâine-poimâine își ia și ea. Invers. Ea (Gabriela Cristea) și-a luat oale alaltăieri (ce-i drept pentru mama soacră), iar azi vedem același gen de postare acum, aici. Deci treaba este destul de clară cu imitatul”, a comentat cineva.

„Nu e clară deloc. Acum două săptâmâni mi-am luat eu oala transparentă. Ați ratat videoul? Și air fryer, și aparat pentru fondue, și răzătoare… mai multe pentru bucătărie… să păstrăm adevărul”, a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina a mărturisit recent că a suferit enorm în urma trădării unor pesoane apropiate, care i-au înșelat încrederea și pe care ea îi considera ca făcând parte din familia lor. Și atunci fanii au fost de părere că se referă la Gabi Cristea și Tavi Clonda, deşi nu a a fost nimic explicit.

„Am trăit ceva care m-a emoționat foarte tare în sens negativ, o trădare. O trădare foarte puternică la care nu m-aș fi așteptat. Din partea unor oameni apropiați, la care am ținut foarte mult, pe care i-am iubit. Făceau parte, practic, din familia noastră extinsă, lucru care pe mine m-a afectat enorm. Câteva luni de zile am suferit foarte tare, apoi a trebuit să mă iau în mâini și să merg mai departe’, a dezvăluit Cristina Șișcanu pentru Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că, la 39 de ani, încă mai are de învățat lecții de la viață, iar aceasta a fost una extrem de dureroasă. „Mă apropii de 40 de ani și mi se pare că totuși am învățat diferite lucruri de la viață, am primit diverse lecții, dar eu continui să cred în oameni și să iubesc oamenii, chiar și cu această experiență pe care am trăit-o anul acesta. A fost o situație care, efectiv, m-a dărâmat. Nu aș mai vrea să vorbesc, nu mai vreau să mă afund în amintirile despre situația asta neplăcută pentru că, da, încă există acolo o emoție care nu poate fi stinsă’, a mai spus ea.

Cristina Şişcanu, relaţie de aur cu soacra

Cristina Șișcanu și mama soacră au avut parte de un moment de familie, la început de primăvară. Comentariile celor din online nu au întârziat să apară.

Gabriela Cristea, anunţ după 10 ani de căsnicie cu Tavi Clonda. Fanii au înroşit netul cu comentarii: „Pune mâna şi slăbește”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își țin părinții aproape din iubire, dar și pentru a se ajuta oricând reciproc. Tocmai de aceea, vizitele de familie sunt dese și se lasă mereu cu povești de suflet.

Fapt care s-a întâmplat și acum, la început de primăvară, când prezentatoarea și fiica sa i-au făcut o vizită mamei lui Mădălin Ionescu.

Vizită prin care Cristina Șișcanu a vrut să le arate tuturor cât de bine se înțelege cu soacră, dar și ce viață activă are mama soțului ei.

Femeia, deși s-a pensionat, nu se plictisește. Are grijă de sănătatea sa și se implică în tot felul de activități, făcând-o pe vedetă să spună că este mai activă chiar și decât ea, în ciuda diferenței de vârstă.

Cristina Șișcanu: Discuție cu mama-soacră! Știu că sunteți o femeie puternică. Sunteți mai vioaie decât una ca mine. Știu că vă plimbați mult pe zi, câți kilometri faceți?

Mama lui Mădălin Ionescu: Fac 6.000 de pași, nu depășesc măsura pentru că nu vreau nici să-mi obosesc corpul prea tare.

Cristina Șișcanu: Ați început primăvara în verbă?

Mama lui Mădălin Ionescu: Am început în forță, mulțumesc lui Dumnezeu. Pe 7 am spectacol la clubul seniorilor. Fac engleză, cor, sport, se joacă teatru, se pictează, cenaclu literar. Este o conexiune foarte frumoasă acolo la seniori. Eu mă simt foarte bine, sunt oameni de bună calitate.

Și cum discuția lor a fost una publică, comentariile din online nu au întârziat să apară.

Unii au apreciat relația celor două și pe fiecare în parte, în timp ce alții au taxat-o pe prezentatoare pentru că nu se poate dezlipi de telefonul mobil.

„Vorbești cu ea prin intermediul Facebook… vai și amar/ Vorbiți cu soacra sau cu cine vă filmează pentru că tot acolo vă uitați, respect pentru bunica”, sunt unele reacții ale celor din online.

Iar prin cele pozitive, cei care o urmăresc pe vedetă în mediul online au complimentat în fel și chip relația soacră-noră, le-au urat ani buni și lungi împreună și au admirat-o îndelung pe mama lui Mădălin Ionescu pentru energia și educația afișate.

”Aveți o soacră care v-ar putea fi o prietenă adevărată!/ Respect maxim, pentru dumneavoastră și bunica dulce Irinuca!/ Tot respectul doamnă, sunteți specială, vă admir voința și perseverența!/ Soacra e o femeie superbă, cu toate calitățile posibile, respect, un înger de om/ Să îți trăiască soacra, Cristina, să te bucuri ani mulți de acum încolo de ea”, sunt comentariile de bine primite de prezentatoare.