Pasageri şi personal de zbor răniţi deasupra Anzilor, din cauza turbulenţelor extrem de puternice GALERIE FOTO

Cel puţin 23 de persoane au fost rănite în timpul zborului, peste Anzi, al unui avion aparţinând companiei Avianca Airlines, informează news.com.au.

07 iun. 2016, 14:43

Avionul companiei Avianca Airlines zbura de la Lima şi se îndrepta spre Buenos Aires când s-au produs turbulenţe atât de puternice, încât şi pasagerii, şi membrii echipajului s-au ales cu răni de la uşoare, până la severe.

În fotografiile postate pe reţelele de socializare se pot vedea atât pasageri, cât şi membri ai echipajului răniţi din cauza turbulenţelor, având răni la cap sau membre, şi unii dintre ei purtând gulere medicale în jurul gâtului.

În cabina avionului se put vedea şi diferite obiecte răsturnate pe jos şi personal de zbor care încearsă să îi calmeze pe pasageri, să îi ajute pe răniţi şi să îi liniştească pe cei speriaţi, relatează news.com.au. 

Compania aviatică a declarat, într-un comunicat, că zece persoane aflate la bordul avionului au fost internate la spital din cauza rănilor suferite, iar ulterior au fost eliberaţi.

Un martor ocular a declarat pentru Mail Online că un pasager a fost aruncat pur şi simplu din scaunul în care stătea şi s-a lovit la cap.