Pasagerii unui avion au făcut haz de superstiţia zilei de „VINERI, 13”, făcând ultimul zbor „666” în cea mai ghinionistă zi a anului

Fără să le pese de superstiţii, pasagerii unui avion au făcut haz de superstiţii şi s-au îmbarcat, VINERI 13 octombrie, în zborul 666, "în cea mai ghinionistă zi a acestui an", de care multe persoane se tem.

13 oct. 2017, 19:24

Vineri, 13 octombrie 2017, compania finlandeză Finnair a făcut „Zborul 666, spre HEL (aluzie la iad, Hell, în Engleză), între Copenhaga şi Helsinky. Compania finlandeză a mai avut parte de o asemenea coincidenţă într-o zi de Vineri, 13, în 2006.

Oricum, vineri 13 octombrie 2017 va rămâne în anale ca ultimul zbor de acest fel, deoarece compania finlandeză a hotărât să retragă zborurile „666” spre HEL (Helsinky). „Astăzi (vineri, 13 octombrie 2017), va fi ultima oară când un zbor al AY666 a zburat spre HEL”, a anunţat un purtător de cuvânt al companiei aviatice, potrivit express.co.uk.

Citeşte şi De ce este vineri 13 zi cu ghinion

Zborurile obişnuite între Copenhaga şi Helsinki au primit o nouă identitate: AY954, a mai precizat aceeaşi sursă, care a ţinut să adauge că, „în 11ani, s-a nimerit să zburăm de 21 de ori într-o zi de „Vineri 13”.

Pilotul veteran, Juha-Pekka Keidasto, care a făcut sute de curse între Copenhaga şi Helsinky, a mărturisit că nu este superstiţios din fire şi că, pentru el, acestea sunt „simple coincidenţe”. „Iar dacă vreunui pasager  i se face frică, echipajul avionului este pregătit să îl ajute”, a mai spus el.

Multă lume crede în superstiţia privind ziua de Vineri, 13, despre care se spune că ar avea origini biblice şi că ar avea legătură cu Cavalerii Templieri.


loading...