Paşi care te vor ajuta să ai succes

Publicat: Vineri, 20 Martie 2015 22:35 // Actualizat: Vineri, 20 Martie 2015 22:35 // Sursa: romaniatv.net

Primăvara este anotimpul unui nou început. Fiecare din noi simte acest adevăr la nivel celular, fie ca vrea sau nu. E suficient să răsară soarele într-o dimineaţă de primăvară şi să înmugurească copacii ca să simţim că trăim intens şi fericit. Doar suntem parte integrantă din natură şi ne regenerăm la fel ca orice formă de viaţă, nu?

Foto: travelwithasmile.net

Uneori nu putem simţi acest lucru natural al vieţii aşa de intens cum ar fi firesc. Motivul? Avem un blocaj. Fizic, emoţional, mental. Ceva ne ţine departe de starea de bine naturală pe care chiar o merităm şi pe care o avem la îndemână în frumuseţea din jur şi în bogăţia din interiorul nostru.

Decât să pierzi timpul să vezi de ce („de ce” este cea mai blocantă întrebare din toate timpurile) ai anumite blocaje, ai putea câştiga timp preţios de viaţă frumoasă trecând direct la eliminarea lor, oferind corpului şi persoanei tale o doză şoc de regenerare, reinventare şi bună dispoziţie.

În articolul pe care l-am citit astăzi, am găsit tehnici simple, la îndemână şi care chiar funcţionează din plin. Avem nevoie să ne reamintim ce contează cu adevărat. Iar ce contează este starea ta de bine pe care e nevoie să ţi-o regenerezi în fiecare zi.

Dacă nu ştii cum, suntem aici să îţi dăm o mână de ajutor. Iată cum:

1. Fii optimist!

Creează-ţi propriul optimism. Indiferent de situaţie, găseşte ceva pozitiv în ea. Transformă toate obstacolele care îţi ies în cale în oportunităţi.

2. Vizualizează succesul!

Fă o pauză, respiră adânc într-un mediu liniştit şi imaginează-te sănătos şi plin de viaţă. Trăieşte senzaţia de a fi sănătos, cu o viaţă fără durere. Fă acest exerciţiu 10 minute în fiecare zi.

3. Fii recunoscător!

Indiferent care este starea ta de sănătate şi indiferent de problemele care te înconjoară, mulţumeşte pentru ceea ce ai şi ceea ce e bun în viaţa ta. În curând vei avea şi mai multe lucruri pentru care să fii recunoscător.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
optimism paşi spre succes succes
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 mar 00:39
...unui nou început. Fiecare din noi simte acest adevăr la nivel celular, fie ca vrea sau nu. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
20 mar 23:10
...Primăvara este anotimpul unui nou început. Fiecare din noi simte acest adevăr la nivel celular, fie ca vrea sau nu. … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
20 mar 22:51
...class="ftpimagefix" style="float:left"> Primăvara este anotimpul unui nou început. Fiecare din noi simte...
20 mar 22:50
...lt IE 9]>
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
20 mar 22:48
...este anotimpul unui nou început. Fiecare din noi simte acest adevăr la nivel celular, fie ca vrea sau nu. Citește mai departe… Source: romaniatv.net
Cuvinte Cheie:...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H