Pasiunea pentru GĂTIT a scăpat-o pe o tânără de la o MOARTE SIGURĂ – FOTO

Nicky Royle este o femeie de 22 de ani cu o siluetă frumoasă şi o pasiune utilă, gătitul. Însă puţini ştiu că în urmă cu câţiva ani tânăra a fost anorexică şi s-a aflat la un pas de moarte.

24 iul. 2013, 12:26
Pasiunea pentru GĂTIT a scăpat-o pe o tânără de la o MOARTE SIGURĂ – FOTO

Nicky cântărea, în urmă cu nouă ani, doar 29 de kilograme, iar presiunea de a fi un elev model şi o fiică perfectă pentru o simţea a făcut-o să devină anorexică.

„Când eram adolescentă tot ce conta pentru mine era să fiu cât se poate de slabă. Aveam 48 de kilograme şi mă simţeam grasă. Voiam să fiu elevul perfect, fiica perfectă cu o greutate perfectă. Astfel, am început să sar peste mese şi să ascund mâncarea din farfurie în buzunarele hainelor pentru ca părinţii mei să nu observe„, povesteşte tânăra pentru The Sun.

Citeşte şi Un adolescent anorexic a „MURIT 20 DE MINUTE” după ce a ajuns să cântărească 28 de kilograme FOTO

Deşi a pierdut şase kilograme, Nicky se simţea încă grasă şi a început să apeleze la pastile de slăbit şi laxative şi petrecea până la 8 ore în fiecare zi făcând exerciţii fizice pentru a pierde din greutate.

Tânără a reuşit să ascundă timp de doi ani problema sa, până când a fost întrebată de părinţii ei ce se întâmplă.

Citeşte şi Campanie anti-anorexie ŞOCANTĂ: „Nu eşti o schiţă!”

Momentul în care a realizat că ceva este în neregulă cu greutatea ei a fost cel în care s-a trezit în spital, înconjurată de medicii şi asistente. „Doctorul mi-a spus că inima mi s-a oprit şi au fost nevoiţi să mă resusciteze. Am fost aşa de speriată că voi muri încât nu am dormit deloc în aceea noapte. Aşa am realizat că dacă mâncare mă va ajuta să ies din spital ar trebui să încep cât mai repede să mănânc„, a explicat Nicky.

De la dorinţa ei de a trăi şi nevoia de a mânca până la pasiunea pentru gătit a fost doar un pas, în condiţiile în care tânăra voia să găsească noi modalităţi prin care să se bucure de diverse alimente şi preparate. A început cu alune, fructe şi legume şi a căutat diverse metode de a le găti.

Citeşte şi Gestul extrem la care a recurs o anorexică: Mi-am CRESTAT cuvântul „GRASĂ” pe burtă cu o FOARFECĂ

În timp ce pasiunea ei pentru gătit a crescut, la fel s-a întâmplat şi cu greutatea ei, tânără ajungând în prezent la 48 de kilograme.

Tânără şi-a făcut şi un blog (www.kabochafashionista.com) pentru gătit prin care încearcă să le îndemne pe alte fete care suferă din cauza anorexiei să realizeze problemele prin care trec şi le oferă modalităţi prin care pot ajunge să iubească din nou mâncarea.

Citeşte şi Încă o victimă a anorexiei: Cum a murit o britanică de 26 de ani din cauza curei de slăbire