Pasiunea românilor: privitul la televizor

Peste 83% dintre români se uitã zilnic la televizor, iar 28% dintre ei au achiziţionat în 2011 pachete de programe suplimentare, au declarat reprezentanţii UPC România.

01 feb. 2012, 10:30
Pasiunea românilor: privitul la televizor

“Vorbim de un consum mare de conţinut media şi de gusturi diverse în materie de conţinut TV.”, declarã Iulia Florea, COO-ul companiei.

UPC România a anunţat miercuri extinderea grilei sale de canale TV prin introducerea unui nou pachet premium – Bollywood.

Noul pachet, Bollywood, include 3 canale TV care difuzeazã filme, seriale şi emisiuni de divertisment produse şi coproduse în India şi în Europa. Cele trei noi canale disponibile în grila UPC – Bollywood TV, Bollywood Classic şi Bollyshow – vor difuza, anual, aproximativ 3.000 de ore de conţinut nou. Pachetul Bollywood le oferã abonaţilor UPC posibilitatea de a se bucura de filme artistice, seriale, documentare şi emisiuni selecţionate special pentru telespectatorii din România.

Bollywood TV, unul din cele trei canale incluse în noul pachet oferit de UPC, a fost adaptat pentru piaţa localã şi va oferi cele mai de succes filme din industria cinematograficã indianã, care acoperã toate genurile: acţiune, dragoste, comedie, artã. Ȋn fiecare an, abonaţii UPC se vor putea bucura de peste 3.000 de filme noi. O parte din aceste filme prezintã şi actori de la Hollywood precum Sylvester Stalone sau Ben Kingsley.

Bollywood Classic rememoreazã succesele cinematografiei indiene şi va difuza filme care s-au bucurat de succes şi în România, în anii ‘70-‘80. Postul va difuza peste 2.500 de filme clasice, cu actori indieni celebri Raj Kapoor, Dev Anand, Dilip Kumar şi mulţi alţii.

Bollyshow, al treilea canal din pachet, este un post de divertisment ce difuzeazã seriale TV de succes, comedii, muzicã, emisiuni de divertisment, jurnale de cãlãtorii şi documentare, toate produse de industria indianã de divertisment.

Pachetul Bollywood este disponibil pentru un abonament lunar de 8 lei (fãrã TVA).


loading...