Pasiunea secretă a Elenei Chiriac, finalista de la Ferma Vedetelor şi Survivor. „Sunt o amatoare”

Elena Chiriac, finalistă a show-urilor Ferma Vedetelor și Survivor de la Pro TV, este o împătimită a sportului. Vedeta a fost campioană la taekwondo, dar puţină lume ştie că, în copilărie, a avut o pasiune pentru tenis.

11 iun. 2023, 10:22
Pasiunea secretă a Elenei Chiriac, finalista de la Ferma Vedetelor şi Survivor. „Sunt o amatoare”

De altfel, în ultimii ani, Elena Chiriac a participat alături de mari vedete, precum Alina Dumitru, Ilie Năstase sau Ana Maria Brânză la meciuri demonstrative de tenis, ultimul dintre ele având loc la Press Cup Dr. Oetker, alături de actorul Victor Yila, mai ales că este şi nașa fetiței acestuia, Miriam.

Cristi Mîndru (TVR) a câștigat proba de simplu masculin, în timp ce la proba de dublu a triumfat cuplul Alexandru Hârleșteanu/ Veneția Ghiță. Proba de simplu feminin a fost câștigată de Oana Mîndru.

„Mă bucur să fiu aici. Am fost la mai multe, dar fiecare e specială. Mă pricep să supraviețuiesc pe terenul de tenis unui schimb de mingi (n.red. – aluzie și la faptul că a fost finalistă a show-ului Survivor). Bine, dacă e un profesionist nu o să fie prea încântat să joace cu mine, dar joc și meciuri demonstrative… sunt o amatoare. Nu mă pot lăuda cu abilitățile mele în tenis, dar voi face tot posibilul să mă țin tare în meci”, a spus Elena Chiriac pentru sportm.ro.

La rândul său, Victor Yila a spus: „Pentru mine o mare onoare să revin la această competiție minunată. Am făcut un meci memorabil cu partenera mea, chiar dacă nu ne-au ieșit toate mingile așa cum am ar fi trebuit, dar realizez că avem potențial. M-am specializat în lung de linie, când dau e foarte greu ca adversarii să returneze. Noi, niște profesioniști, dăm dovadă de mare sportivitate și succes în viitor. Le-am dat momeală adversarilor, adică le-am dat de băut o băutură specifică tenisului… Ochii lui Dobrin!”.