Pasiunea secretă a lui Alexandru Ciucu. Puțină lume știe acest lucru despre fostul soț al Alinei Sorescu

Pasiunea secretă a lui Alexandru Ciucu. Toată lumea știe că este un designer extrem de priceput, însă puțini cunosc despre el că a cochetat și cu actoria, debutând în urmă cu mai mulți ani în filmul “Alt Love Building”, în interpretarea unui rock-star veritabil.

20 mart. 2024, 16:55
Pasiunea secretă a lui Alexandru Ciucu. Puțină lume știe acest lucru despre fostul soț al Alinei Sorescu
Pasiunea secretă a lui Alexandru Ciucu

Pasiunea secretă a lui Alexandru Ciucu. Fostul soț al Alinei Sorescu își dorește să joace din nou într-un film cinematografic, pentru că actoria se numărăprintre hobby-urile lui favorite.

Citește și: Alina Sorescu, dezvăluiri disperate după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Suntem vinovați de alegerile făcute”

Pasiunea secretă a lui Alexandru Ciucu

O prietenă de-ale mele, Ruxandra Șerban, o apreciez foarte mult pentru cariera sa de actriță și producătoare.

Am jucat împreună într-un film, acolo ne-am și cunoscut, eram actori la “Alt Love Building” și de atunci am rămas prieteni.

Mi-ar plăcea să mai joc într-un film, pentru că este un hobby pentru mine, o pasiune.”, a declarat Alexandru Ciucu, pentru Playtech.ro.

Pe de altă parte, fiicele sale au moștenit talentul artistic, atât de la el, cât și de la mama lor, Alina Sorescu. Fetele sunt pasionate de actorie, design și muzică.

Aparent, amândouă au simț artistic dezvoltat, atât de muzică, cât și de desing. Fetele fac rochii pentru păpuși, din propria lor inițiativă, dar cred că au și talent actoricesc.

Am descoperit eu, la un moment dat, niște valențe, când încercau să imite niște personaje din desene.”, a mai dezvăluit Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu dezvăluie motivele despărţirii de Alexandru Ciucu

Cântăreaţa a dezvăluit că problemele dintre ea și fostul ei partener erau vechi și că mariajul lor s-a deteriorat treptat de-a lungul anilor. Aceasta a subliniat că acțiunea de divorț nu a fost o decizie luată peste noapte, ci rezultatul unor dificultăți persistente.

În primul și în primul rând, eu nu am depus acest dosar, această acțiune de divorț peste noapte, din senin. Problemele între noi, din păcate, erau de mai mulți ani. Până și voi, cei din presă ați semnalat neregulile din căsnicia noastră de-a lungul mai multor ani”, a spus Alina Sorescu la emisiunea Exclusiv VIP.

În legătură cu afirmațiile lui Alexandru Ciucu, privind faptul că nu și-ar fi văzut fetițele de două luni de zile, Alina Sorescu a negat vehement aceste acuzații. Artista a menţionat că toate aceste declarații par a fi o coincidență și că nu reflectă realitatea situației: „Aș vrea să punctez și faptul că nu este adevărat că fetițele nu și-au văzut tatăl timp de două luni, aș avea multe de zis, dar nu…”.