Pasiunile familiei Ponta, povestite de soţia premierului VIDEO

Pentru Daciana Sârbu educaţia copiilor este la fel de importantă ca şi activitatea politică. Soţia premierului Victor Ponta a declarat în exclusivitate la România TV că spectacolele de operă sunt primele alese atunci când vine vorba de ieşirile în societate.

04 mart. 2013, 07:42
Pasiunile familiei Ponta, povestite de soţia premierului VIDEO

Familia premierului merge foarte des operă. Aflată în studioul România TV, Daciana Sârbu a mărturisit că acesta este un obicei de familie şi încearcă să-i insufle şi fiicei sale pasiunea pentru artă.

Am dus-o de mică la spectacole, la concerte, la Operă şi simte muzica. Cred că e prea devreme să aflăm dacă are cu adevărat ureche muzicală, dar dacă îi place noi o vom încuraja”, a spus soţia premierului.

Daciana Sârbu are o foarte mare pasiune şi pentru gătit. Soţia premierului a renunţat la carne şi încearcă să gătească sănătos pentru familia ei. „Gătim normal, nimic special, dar sănătos, cu multe legume. Nu folosim prăjeli, iar cel mai mare duşman e zahărul. Pe Irina o implic pentru că vrau să o conving să mănânce sănătos şi e cea mai bună metodă. Nu e normal să le impui copiilor, ci trebuie. să-i convingi şi să le dai un exemplu”, a mai povestit Daciana Sârbu.

Pe lângă cariera politică, ea a cochetat şi cu moda. Daciana Sârbu a fost model într-o prezentare cu scop caritabil a lui Cătălin Botezatu.

A fost cea mai delicată colaborarea cu Daciana – o femeie din zona politicului. Ştiam că este o femeie foarte sobră, cu o anumită verticalitate în abordarea ţinutelor şi a fost greu să găsim un numitor comun în alegerea şi definitivarea unor produse vestimentare”, a declarat Cătălin Botezatu, la România TV. În urmă cu o săptămână, Daciana Sârbu a fost prezentă la cel mai mare târg de produse bio de la Nurnberg, unde a promovat agricultura bio românească.

Victor Ponta, în fotografii inedite din tinereţe GALERIE